Goodie Goodness augustus 2014

aug 26, 2014

Goodie Goodness augustus 2014

Oeps… hoewel het pakketje al in de week nadat ik terugkwam van vakantie op de deurmat viel, ben ik simpelweg vergeten om foto’s te maken en erover te bloggen. Dit keer dus pas eind augustus de inhoud van Goodie Goodness, met daarin gefeatured…:

Goodie Goodness augustus 2014a

Maringe én Dreamkey Design. De eerste was me totaal onbekend, de tweede ken ik al sinds het begin (geloof ik). En dit keer was ik weer helemaal tevreden over de producten. Ik vind het ergens wel fijn dat ze tegenwoordig in iedere box twee designers doen, aangezien je zo meestal wel één product hebt dat je leuk vindt. Ook laat Goodie Goodness al een tijdje hun dingen echt drukken, dit vind ik een pluspunt.

Goodie Goodness augustus 2014b

Allereerst een handig product voor als je op vakantie gaat: een tagzakje waarin je jouw gegevens voor bij je koffer en/of tas kwijt kunt. Altijd handig voor op vakantie! Daarbij vind ik het ook een fijne neutrale kleur. Altijd goed! Over het materiaal heb ik niet zoveel te zeggen eigenlijk, omdat ik er niet echt veel verstand van heb. Ik vind het wel mooi in dit geval.

Goodie Goodness augustus 2014c

Wat is het? Een etui! Omdat ik me altijd wil laten verrassen, lees ik de beschrijving niet door. Ik was dus even verbaasd dat hij niet echt plat wilde, maar het is weer eens iets anders. En zeker origineel! Ik heb geen idee of het echt praktisch is, maar het lijkt me dat er even veel in kan als in een recht euit.

Goodie Goodness augustus 2014d

En… dan natuurlijk de papierproducten van Dreamkey nog! Hier ben ik, ondanks dat ik de andere producten ook leuk vond, toch wel het meest blij mee. Deze mini kaartjes en stickertjes zijn een onderdeel van de nieuwe collectie en ik had de ontwerpen nog niet in huis. Deze gaan dus rechtstreeks mijn collectie in. Ik vind ze echt heel mooi: zacht, lief, strak en simpel. Iets waar Dreamkey in mijn ogen altijd mee komt, ook al zijn het dan wel nieuwe ideeën.

De Goodie Goodness box is verkrijgbaar voor €22,50 inclusief verzendkosten per maand.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *