8x galaxy stationery (maan en sterren)

De maan en de sterren zijn prachtige natuurverschijnselen, vind jij ook niet? Deze items worden tegenwoordig steeds meer gebruikt voor ontwerpen op bijvoorbeeld papierwaren. Ik heb zelf slechts een aantal dingen thuis liggen, maar ik ben online op zoek gegaan naar prachtige galaxy stationery voor jullie! Ik heb acht items voor jullie op een rijtje gezet.

Galaxy stationery

1. Een overzicht met papierwaren zonder een kaart bestaat volgens mij op mijn blog niet. Daarom begin ik ook dit keer weer met een ansichtkaart: ‘I love you to the moon and back’! Een vrolijke kaart die perfect bij dit thema past.

2. Wil jij zelf prachtige items maken met de maan als onderwerp? Schaf dan deze stempelset met maanfasen aan! Het zijn vijf stempels, maar je kunt alle maanstanden ermee stempelen.

3. Nog een ansichtkaart, maar dan met meer dan alleen de maan. De sterren staan er ook bij: ‘I love you more than all the stars’! Het is een simpel ontwerp, maar juist daarom erg leuk.

4. Als je cadeaus wilt inpakken met een sterrenstelsel, kun je hiervoor het beste aan de slag met bijpassend inpakpapier! Vind jij jouw gift er ook niet magisch uit zien hierdoor?

5. Post versturen in deze trend? Geen probleem! Sla dit notitieblok met sterren en de maan in! Je hebt dan ook meteen galaxy stationery om van allerlei notities op te schrijven.

6. Ben jij fan van sterrenbeelden? Stuur een kaart voor een verjaardag of hang hem aan de muur als decoratie. Voor ieder sterrenbeeld is er een kaart beschikbaar.

7. Wil je graag iets aan de muur, maar vind je een kaart te klein? Kies dan voor een poster met allerlei sterren! Hij is gedrukt op A4 formaat, dus hij is ook in te lijsten.

8. Als laatste een ansichtkaart met een dubbele trend: handlettering en heelal gecombineerd! Is dat geen mooie afsluiter van dit lijstje met galaxy stationery?

Wat vind jij van galaxy stationery?

1 gedachte over “8x galaxy stationery (maan en sterren)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven