Freebie: social media icons pastel

17 maart 2016

Voor (online) ondernemers en bloggers is social media niet meer weg te denken. Dat niet alleen: het is ook enorm handig om de links naar de verschillende sociale media op je website te zetten. Daarom twee setjes gratis social media icons pastel speciaal van mij voor jullie!

Bij (web)design opdrachten voor nieuwe of bestaande huisstijlen worden vaak social media icons besteld in bijpassende vormgeving. Het is eerder een regel dan uitzondering, want de standaard icoontjes zijn niet altijd even mooi. De meest gebruikte media zijn hierbij Twitter, Facebook, Instragram en Pinterest. Maar ook Google+, LinkedIn en YouTube worden nog wel eens aangevraagd. Natuurlijk bestaan er nog veel meer social media, maar voor de social media icons pastel die ik heb ontworpen heb ik deze zeven media gebruikt.

Gradient pastel Social media  Mint Social media

Zowel het pakket ‘gradient pastel’ als ‘mint’ bestaat uit zeven icons als .PNG-bestand. Het zijn lichte kleurtjes, dus ik zou aanraden om deze ontwerpen alleen te gebruiken bij een soortgelijke vormgeving, anders vallen de kleuren weg. Social media icons moeten wel een beetje opvallen immers. Veel plezier ermee!

Disclaimer

Je mag de social media icons ‘gradient pastel’ en ‘mint’ downloaden en installeren. Ik zou het echter op prijs stellen als je er niet mee gaat sleutelen. Het blijven ontwerpen van mij, je gebruikt ze in bruikleen. Indien je aanpassingen wilt of social media icons op maat, mag je altijd contact met mij opnemen voor een offerte.

Download social media icons gratis via By Nouk (betalen met een tweet)!