Foto op Hout

3 oktober 2014

Foto op Hout

Hoewel papier en post voornamelijk mijn passie zijn, vind ik fotografie ook enorm interessant. Niet alleen om te fotograferen, maar ook fotoproducten vind ik erg leuk om uit te proberen. Bovenstaande foto is gemaakt in de Orchideeenhoeve en heb ik ‘drukken’ op larikshout bij Foto op Hout.

Foto op Hout is een website waarop je een foto kan laten zetten op verschillende soorten hout. Gewoon voor de sier, maar eventueel ook voor buiten. Dit is ook het geval met het larikshout waarop mijn foto staat. Helaas dient het stuk hout waarop de foto staat wel afgezonderd te worden van weersomstandigheden, onder een afdakje dus. En laat ik dat nu thuis niet hebben. Dus met het regenachtige weer in Nederland momenteel heb ik het daar maar niet op gewaagd.

Foto op Hout 1

Ik vind het harikshout een mooie kleur hebben, maar ook een mooie structuur. Dit viel mij op de website al op, dus vandaar dat ik hiervoor ook gekozen heb. Daarbij is het stevig, iets wat wel belangrijk is voor zo’n product: het moet niet zomaar uit elkaar vallen. Het is wel een zwaar kunstwerk, dus het moet wel stevig hangen. Ik had hem nu even aan een schroefje opgehangen die al in de muur zat, maar ik vond dit geen prettig idee. Gelukkig worden er bevestigingsmaterialen bij de foto op larikshout geleverd.

Foto op Hout 2

De achterkant van het hout. Met hetzelfde soort hout is de achterkant aan elkaar vast gemaakt zodat de plankjes goed bij elkaar staan. Op deze manier is het bevestigd als je kiest voor verticale plankjes. Dit heb ik zo gedaan omdat de foto er op die manier het beste uit kwam. Ik weet dus niet hoe het is als de plankjes horizontaal zijn. Deze bevestiging maakt de foto overigens dus wel zwaarder, dus misschien kan dit nog op een andere manier gebeuren.

Foto op Hout 3

En als laatste de foto zelf uiteraard. Mijn eerste reactie was dat ik vond dat de foto erg langwerpig op het hout staat, terwijl ik dit idee niet had toen ik de foto digitaal aan het bewerken was, op de website. Ik heb white wash toegevoegd, omdat ik niet zeker wist of de foto zonder dit spul wel mooi uit zo komen. Ik vind de kleuren op deze manier wel mooi uitkomen. Ik moet alleen wennen aan de structuur van het hout, maar dat is juist erg leuk. Ik ben kortom erg te vreden over het resultaat!

Een Foto op Hout is te bestellen vanaf €25,97.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.


Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics om statistieken te verzamelen. De cookies worden gebruikt om bezoeken te analyseren. De cookies verlopen na 2 jaar. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_ga, _gid, _gat

Anti-spam

Nouk-san maakt gebruik van WP-SpamShield om spam tegen te houden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de website te beveiligen en te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de sessies is afgelopen of de browser wordt afgesloten. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.

_wpss_p_, _wpss_h_, ckon1805, JCS_INENREF, JCS_INENTIM, NCS_INENTIM, PHPSESSID, SJECT1805, random 32 hex digit

WooCommerce

Nouk-san maakt gebruik van WooCommerce om gratis downloads en freebies aan te bieden. De cookies die hiervoor worden gebruikt, zijn nodig om de winkelmand te laten functioneren. De cookies verlopen zodra de winkelmand leeg is. Er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen

woocommerce_items_in_cart, wp_woocommerce_session_ (met unieke code erachter), woocommerce_cart_hash

WordPress

Nouk-san maakt gebruik van WordPress. De cookies zorgen ervoor dat jouw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in jouw browser als je reageert, zodat je jouw gegevens niet iedere keer hoeft in te vullen. De cookies verlopen na ongeveer een jaar, maar zijn ten allen tijde via jouw eigen browser te verwijderen.

comment_author_, comment_author_email_, comment_author_url_