Flow tekenboek: eerste indruk

In de afgelopen twee afleveringen van Creativitijd liet ik al weten dat er een nieuw Flow special uit zou komen omtrent tekenen. Vorige week verscheen hij dan eindelijk: het Flow tekenboek! Ik ben er nog niet mee aan de slag geweest, maar ik heb hem al even doorgebladerd… dit is mijn eerste indruk van het tekenboek!

Flow tekenboek

Met uitzondering op de speciale edities rondom mindfulness (want de normale Flow vind ik hiervoor al genoeg), kan ik wel zeggen dat ik alle extra’s van het magazine enorm leuk vind. Zeker als het gaat om papier en illustraties, twee thema’s die veelvoudig voorkomen! Het Flow tekenboek is hier dus geen uitzondering op. Het boek heeft dit keer het formaat van een normaal magazine waardoor de special iets goedkoper is, maar de inhoud is even leuk als anders!

Flow tekenboek 2

Lessen

Ken je van die hobbyboeken waarin je leert tekenen? Jawel, toch? Zo is het Flow tekenboek ook opgebouwd! Er zijn zo’n 23 lessen in het magazine waarin je verschillende dingen leert tekenen, onder andere een luciferdoosje. Maar ook natuur en meubilair bijvoorbeeld. Les één is het gemakkelijkst en les 23 de lastigste… tja, logisch toch? Je kunt het beste dus chronologisch werken als je tekenen nog echt moet leren! Of nou ja, leren… als je jezelf wilt verbeteren is beter om te zeggen, denk ik. Ik begin in ieder geval wel bij les één als ik ermee aan de slag ga. Oh ja, ook leuk: iedere les is van iemand anders!

Flow tekenboek 3

Extra’s

Maar het Flow tekenboek bestaat niet alleen uit lessen en hiermee zondert het zich af van de normale tekenboeken, vind ik. Er zijn namelijk vele extra’s, zoals je van het magazine gewend bent! Zo leer je iets over perspectieven in huizen (en je krijgt ook één geïllustreerd cadeau), maak je jouw eigen ansichtkaarten en overtrekpapier voor wanneer het tekenen zelf niet echt gaat. Ik heb nu al zin om ermee aan de slag te gaan!

Het Flow tekenboek is verkrijgbaar voor €9,95 in boekhandels, supermarkten en in hun webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven