Flow planner

Flow weekplanner

In een van de laatste edities van de Flow zat een leuke planner. Nu heb ik eigenlijk al te veel mogelijkheden om afspraken en to do-lijstjes te noteren, maar toch wilde ik deze goodie met jullie delen. Omdat hij ook een ander doel dient.

Flow weekplanner 1

Dit is een overzicht van een kalenderpagina. Op de bovenzijde een echt ‘Flow’ pagina met ruimte voor dingen die gedaan moet worden, maar ook antwoord te geven op de vragen die hier staan in het kader van ‘simplify your life’. Buiten een handige indeling ook een mooie vormgeving.

Flow weekplanner 2

Een voorbeeld van de vragen in de kalender. Bedoeld om na te denken over je leven en om je gedachten tot kalmering te brengen. Ik vind de vragen interessant, maar het is niet echt iets voor mij om iedere week zulke vragen te beantwoorden heb ik ontdekt. Toch vind ik het wel leuk bedacht!

Flow weekplanner 3

Een close-up van de kalender zelf. Ik vind dit een minpuntje van de kalender, omdat er slechts heel small ruimte is en bovendien geen lijntjes. Ik vind het geen fijne kalender, in mijn agenda heb ik ook het liefste gewoon lijntjes. Ik houd niet van schots en scheef!

Flow weekplanner 4

En als laatste: op iedere pagina een leuke en inspirerende quote. Zoals kenmerkend is voor de Flow. De planner is leuk voor versiering en als je werkelijk de vragen wilt gebruiken. Eventueel kun je hem gebruiken als to do-lijstje, maar dan pak ik toch liever mijn kladblok.

1 gedachte over “Flow planner”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven