Flow: ‘Ontdek je eigen buurt’-gids

3 april 2013

Flow 'Ontdekt je eigen buurt'-gids

Een dagje erop uit… even geen werk of studie, maar gewoon relaxen. Daar is iedereen wel eens aan toe eens in de zoveel tijd. En dus trekt men het land in om er een leuk dagje van te maken. Maar, is er misschien ook iets leuks te doen in de buurt? Kom erachter met de ‘ontdekt je eigen buurt’-gids van Flow

Het boekje komt uit de eerste editie van 2013. Ik moet bekennen dat ik het boekje zelf nog niet heb gebruikt, maar het zou ook voor mezelf een aanrader zijn. Eigenlijk heb ik geen idee waar ik woon. Ja, ik ken de omgeving, maar wat er allemaal te doen is? Geen idee.

Flow 'Ontdekt je eigen buurt'-gids

De voorkant van het boekje. Met een fictieve plattegrond, denk ik.

Flow 'Ontdekt je eigen buurt'-gids

Allereerst vul je natuurlijk je personalia in. Het is jouw buurt boekje!

Flow 'Ontdekt je eigen buurt'-gids

Genoeg ruimte om het boekje in te vullen! Wel de juiste antwoorden bij de juiste onderwerpen plaatsen natuurlijk.

Flow 'Ontdekt je eigen buurt'-gids

Ontdekt restaurants in jouw buurt! Misschien je partner volgende week mee uit eten nemen om alvast te proeven?