Flow magazine, vakantieboek en abonnement

jul 27, 2010

Sinds een tijdje heb ik Flow écht ontdekt, een magazine voor (creatieve) vrouwen. Ik had het al meerdere keren in de supermarkt zien liggen en er ook al iets over gelezen op het internet, maar er verder nooit echt naar om.

Magazine en vakantieboek

Toch kon ik een tijdje terug de verleiding niet weerstaan en kocht ik nummer 4 van dit jaar. Vrijwel gelijk daarna ook het vakantieboek en het bevalt mij erg goed. Het zijn leuke stukjes en verhalen om te lezen en je kunt er veel mee doen. Lekker knutselen en schrijven bedoel ik dan vooral, maar ook zitten er leuke dingen als posters en kaarten in. Echt iets voor mij, dus.

Abonnement

Een aantal dagen geleden heb ik een beslissing genomen: ik wil weer een abonnement op een tijdschrift en deze heb ik dus genomen op de Flow. Vanaf nummer 5 zal hij in mijn brievenbus komen te liggen en ik krijg er ook nog een cadeautje bij: een opbergbox voor de magazines. Ondertussen heb ik vandaag ook iets anders binnengekregen, namelijk Flow briefpapier. Een leuke set die wat toevoegt aan mijn collectie en bovendien ook handig nu ik penvriendinnen heb.

Nu is het wachten tot september en ondertussen vermaak ik me nog prima met de extra’s van deze twee tijdschriften (en anders kan ik altijd nog de vorige magazines bestellen op flowmagazine.nl).

10 Reacties

 1. Ik ken Flow Magazine helemaal niet. Ik zag wel in een eerdere post Wreck This Journal (nu te zien op je foto) en die wil ik wel!

  Antwoord
 2. Ik heb er nog nooit van gehoord! Ik zal binnenkort even kijken :D

  Antwoord
 3. Ik kende dit magazine nog helemaal niet maar het klinkt wel heel erg gaaf!
  Blijf je ons op de hoogte houden? Dat vind ik namelijk wel leuk =D

  Antwoord
 4. ik heb inderdaad ook wel eens wat gelezen over Flow, maar voor de rest niet echt naar om gekeken. Helaas heb ik al een abonnement op de LINDA.Magazine en ik mag van mezelf maar een lopend abonnement hebben (anders wordt het te gek) dus miss dat ik binnenkort een keertje in de supermarkt ga kijken.

  Antwoord
 5. Hoe duur is Flow eigenlijk? Misschien dat ik hem dan ook eens een keertje haal!

  Antwoord
  • De Flow kost €6,95 per stuk. Best prijzig, maar het is het wel waard!

 6. Ik heb hem nog nooit gelezen! Je maakt me wel nieuwsgierig :hearts:

  Antwoord
 7. Flow magazine? nog nooit van gehoord. Maar het klinkt leuk dus ik ga binnenkort eens even in de supermarkten kijken. Flow lijkt me ook leuk voor op vakantie.

  Antwoord
 8. Ik koop de Flow altijd los :) Al vanaf het eerste exemplaar. Echt een heerlijk, creatief boekje! Misschien word het eens tijd om ook een abonnement te nemen ;)

  Antwoord
 9. Ja, nog een flow fan. Ik ben sinds februari lid van Flow en ik vind het echt geweldig.. :D

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *