Flow Do It Yourself

apr 11, 2014

Flow do it yourself

Flow heeft opnieuw een leuke special uitgebracht naast de 8 reguliere magazines per jaar, namelijk: do it yourself! Oftewel: doe het lekker zelf. Wat zit erin? Inspiratie, tips en spullen om creatief bezig te zijn. Vooral met papier, maar ook wel met andere hobby’s!Het boek is dikker, maar ook iets kleiner van formaat dan het normale magazine. Eigenlijk zoals alle specials van de Flow. Wat zit er dan zoal in? Kijk even met mij mee:

Flow do it yourself 1

Interviews met mensen die het graag zelf maken. Volgens mij zijn het er drie.

Flow do it yourself 2

Papierprojecten van Ingrid van Willenswaard. Leuk (en simpel) om zelf te maken!

Flow do it yourself 3

Enkele papiertjes in groot en klein formaat om cadeautjes mee te verpakken, maar natuurlijk kun je er ook zoveel andere dingen mee doen.

Flow do it yourself 4

Ken je Project Life al? Ik heb sinds vorige maand een album met kit, nu alleen de foto’s nog laten printen van januari tot en met maart dit jaar. In de special staat uitgelegd wat het is en enkele voorbeelden.

Flow do it yourself 5

Ben je niet zo’n papier liefhebber? Wees gerust! Voor haken en borduren hebben de makers van Flow ook een hoofdstuk uitgetrokken.

Flow do it yourself 6

Met speciaal een leuke poster én haakboekje. Zo raak je toch helemaal geïnspireerd om zelf bezig te gaan?

Flow do it yourself 7

Een hoofdstuk over kleuren en tekenen. Deze foto aan het begin van dit onderdeel vond ik gewoon mooi met de uit erbij. De tips en tutorials moet je zelf ontdekken!

Flow do it yourself 8

En Flow zou de Flow  niet zijn als er niet een paar leuke stickers en labels, maar ook posters van papier bij het boek zitten. Waar ga jij ze oplakken en ophangen?

Het ‘do it yourself’-boek van Flow is voor €12,95 verkrijgbaar.

2 Reacties

  1. Leuk boek!
    De Flow zelf vind ik nooit zo leuk, maar deze versies wel altijd ;).

    Antwoord
  2. Deze flow special is erg inspirerend! Tijdens het lezen werd ik gelijk enthousiast om het haken weer op te pakken! Maar ook om borduren eens te proberen en te experimenten met waterverf. Er staan ook veel leuke dingen in die je kunt gebruiken voor post. Echt een aanrader!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *