Favorieten van juli 2017

2 augustus 2017

Featured Video Play Icon

Aangezien ik mijn favorieten niet meer noem in Creativitijd, leek het mij leuk om hier een aparte video van te maken. Daarom laat ik in deze korte video mijn favorieten van juli 2017 zien. Wat is/zijn jouw favoriete item(s) van vorige maand? Veel kijkplezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van cookies om bezoeken te analyseren. Geen zorgen: alle data die wordt verzameld, is geanonimiseerd en wordt niet gedeeld met derden.

_ga, _gid, _gat