Favorieten van het moment #4

31 januari 2014

Favorieten van het Moment

Het is al een tijdje geleden dat ik mijn favorieten van het moment heb geplaatst, dus werd het wel weer eens tijd. Hierbij weer een klein overzichtje. Enjoy!

Bullet Journal

Ik vind de methode van Bullet Journal helemaal geweldig. Ik pas hem nu zelf toe in mijn agenda en het werkt echt perfect. Ik raad mensen die moeite hebben met organiseren dit echt aan, omdat je alleen op één plek kunt noteren. En het niet verwarrend vanwege het systeem!

Wil je meer weten over Bullet Journal? Ga dan naar de website.

Moleskine agenda 2014

Ik houd van Moleskines, dus ook van mijn nieuwe agenda. Ik vind hem zelfs fijner dan mijn agenda vorig jaar. Heerlijk overzichtelijk en het schrijft echt fijn. Ik houd mijn agenda en mijn notitieboekje gemakkelijk uit elkaar door de dikte gelukkig.

Moleskine agenda’s zijn verkrijgbaar in de shop bij Fonq voor verschillende prijzen en in verschillende formaten.

Alfabetposter van Oktoberdots

Ik vind letters helemaal leuk tegenwoordig. Sterker nog: ik ben er zelf ook mee bezig! Binnenkort komt er een leuke DIY online omtrent letters, maar deze grote poster met het ontwerp van Oktoberdots is ook helemaal te gek! Ik heb hem zelf (nog) niet aangeschaft, maar dat komt eerder omdat ik er niet echt plek voor heb. In een babykamer zou ik hem echt perfect vinden.

De Alfabetposter is verkrijgbaar bij Oktoberdots voor €10,95.

Boekje 'letters' van Ankepanke

Als laatste een product dat eigenlijk nog niet verkrijgbaar is. Ankepanke is bezig met een boekje waarin de letters van het alfabet op veel verschillende manieren staan weergegeven zodat je deze kunt overtrekken en er dan iets creatiefs mee kunt doen. Heel handig! Zeker omdat Anke erg mooie letters kan maken.

Het boekje ‘Letters’ is binnenkort verkrijgbaar bij Ankepanke voor €7,50.