Enige echte kleurboeken serie

Enige echte kleurboeken

Kleuren is in, dat is onderhand wel bekend. Zeker voor volwassenen! In de review over de kleurtijdschriften van Denksport gaf ik aan dat ik zoveel kleurplaten per 8 weken wel veel vond. Maar… de ‘enige echte kleurboeken’-serie krijgt er ook om de haverklap één bij. Het begon met een leuk kleurboek voor volwassenen. Intussen is de collectie enorm groot!

Enige echte kleurboeken 1

Het kleurboek voor volwassenen blijft natuurlijk sterk in trek, want hier begon het allemaal mee. Dit is echter al de vierde terwijl voor mijn gevoel de derde nét op de markt is. Zo snel kan ik echt niet kleuren hoor, jullie wel? Daarbij komt dat er allerlei varianten worden verzonnen. En de kleurplaten zijn zó leuk dat je ze natuurlijk allemaal wilt hebben het liefst. Ik heb ze lang niet allemaal in huis, kwam ik achter! Oh ja, er is nu ook een kleurboek voor senioren. Ik ben wel benieuwd wat het verschil is?

Enige echte kleurboeken 2

Ken je het mandala kleurboek nog? Er is al een tweede op komst! Hoewel hier iets minder kleurplaten in staan dan een ‘normaal’ kleurboek ben ik hier nog niet doorheen. Helemaal nieuw zijn de ansichtkaarten om te kleuren in een boek. Weer een variant! Wel een hele leuke vind ik, dus ik denk er wel over om hem aan te schaffen. Kleuren en post zijn natuurlijk wel een ideale combinatie!

Enige echte kleurboeken 3

De volwassenen en senioren hebben gehad, dus waarom grote kinderen niet? Ik ben benieuwd of er ook nog één voor kleine kinderen komt. Of misschien gewoon jongeren. Deze heeft wel een iets ander uiterlijk, dat vind ik dan weer jammer. Ook nieuw is het enorme kleurboek, met daarin hele grote kleurplaten. Ik ben wel benieuwd hoe groot! En kleurt dat lekker?

Met deze voorbeelden zijn we trouwens nog niet door de collectie heen. Heb je al gedacht aan het kleurboek voor op reis of de agenda? Oh, en neon is er ook nog! Ben ik nu iets vergeten? Begrijp me niet verkeerd, ik vind kleuren enorm leuk en ontspannend, zeker met zoveel variaties (terwijl het eigenlijk gewoon nog steeds om kleuren gaat). Ik heb alleen het gevoel dat het commercieel uitgebuit wordt, zoals wel vaker met trends gebeurt. En dat vind ik zonde. De kleurboeken zijn niet heel duur, maar doordat het een serie is, heb ik het gevoel dat ik ze allemaal wil verzamelen. Of ben ik de enige die hier last van heeft? Nou ja, ik ga afsluiten. Ik geloof dat me heel wat uren kleurplezier voor de boeg staan!

Schaf alle kleurboeken uit de ‘enige echte’ aan op Bol.com vanaf €9,95.

4 gedachten over “Enige echte kleurboeken serie”

  1. Hahah, ook verslaafd aan kleuren? Ik heb Bloemenmagie en 3 kleurboeken van de Action. Bloemenmagie is erg fijn. Tekeningen lopen niet door toe in de rand. Eerst wilde ik ook een van deze kleurboeken, maar een vriendinnetje had deze gekocht. En ik ben er heel blij mee :-).

  2. Haha, nu ik deze post zo lees, krijg ik zin om te gaan kleuren… Hmmm, misschien dat ik hem er vanmiddag weer eens bijpak! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven