Elma de Jonge

Instagram elmadejonge

Elma de Jonge is een creatieveling die ik leerde kennen toen ze bij Studio Stationery kwam werken. Sindsdien volg ik haar op Instagram en ik geniet van haar creatieve uitbarstingen met lekker veel kleur! Wil je mee genieten? Lees snel verder…

Voor Studio Stationery maakte ze in samenwerking met Anke al drie prachtige collecties stationery met enorm veel kleur. Je wordt er enorm vrolijk van! Alleen de extra editie is in zwart en wit, maar dat maakt de collectie juist enorm speciaal. Maar ze is buiten haar werk ook enorm creatief met kleur. Momenteel doet ze mee aan #100daysofartjournaling, waarbij ze iedere dag een kleurrijke schildering maakt in haar schetsboek. Hoewel de creaties vaak simpel lijken, zijn ze enorm mooi! Ik ben bijna geïnspireerd om ook zo’n challenge aan te gaan zodra ik weet dat ik afgestudeerd ben. Misschien doe ik het ook wel, maar voor nu… geniet van de mooie schilderingen van Elma de Jonge:

Instagram elmadejonge 1

Instagram elmadejonge 2

Instagram elmadejonge 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven