Elke dag post

14 augustus 2013

Heb jij gemerkt dat er al tijden minder post wordt bezorgd op bepaalde dagen? En dat het soms vrij lang duurt voordat de post eindelijk aan komt? Daar baal ik van en met mij nog veel meer mensen. Snail-mail.nl startte daarom het initiatief om iedere dag post te verzenden. Om te laten zien dat het nodig om elke werkdag gewoon normaal te bezorgen. Doe jij ook mee?

Dit mooie project is ontstaan toen ik net op vakantie was. Omdat het vrij lastig was om een brievenbus op Kreta te vinden, besloot ik nog even te wachten. En toen ik terugkwam heb ik een aantal dagen mee gedaan want er lag post te wachten thuis. Maar vanaf volgende week maandag wil ik definitief elke dag mee doen.

Wat kun je dan posten? Van alles! Pakketjes, brieven, kaarten… wat je maar wilt. Eventueel iedere dag een kaartje voor Postcrossing of naar die ene vriend(in) die je al in geen tijden hebt gesproken. Een snailmail geldt natuurlijk ook gewoon. Is er iemand jarig? Vooruit, een kaartje op de bus in plaats van de telefoon te pakken! Heb je niet zoveel post te versturen? Zorg dan dat je iedere dag één stuk verzendt in plaats van meerdere op één dag. Dan doe je toch mee.

En dan? Met de hashtag #elkedagpost kun je laten zien dat je mee doet aan dit initiatief. Op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook met foto’s van je verstuurde post die dag. Laat PostNL inzien dat mensen de post waarderen en iedere dag post op hun deurmat willen hebben. En omdat het gewoon leuk is natuurlijk!


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*