Elke dag post

Heb jij gemerkt dat er al tijden minder post wordt bezorgd op bepaalde dagen? En dat het soms vrij lang duurt voordat de post eindelijk aan komt? Daar baal ik van en met mij nog veel meer mensen. Snail-mail.nl startte daarom het initiatief om iedere dag post te verzenden. Om te laten zien dat het nodig om elke werkdag gewoon normaal te bezorgen. Doe jij ook mee?

Dit mooie project is ontstaan toen ik net op vakantie was. Omdat het vrij lastig was om een brievenbus op Kreta te vinden, besloot ik nog even te wachten. En toen ik terugkwam heb ik een aantal dagen mee gedaan want er lag post te wachten thuis. Maar vanaf volgende week maandag wil ik definitief elke dag mee doen.

Wat kun je dan posten? Van alles! Pakketjes, brieven, kaarten… wat je maar wilt. Eventueel iedere dag een kaartje voor Postcrossing of naar die ene vriend(in) die je al in geen tijden hebt gesproken. Een snailmail geldt natuurlijk ook gewoon. Is er iemand jarig? Vooruit, een kaartje op de bus in plaats van de telefoon te pakken! Heb je niet zoveel post te versturen? Zorg dan dat je iedere dag één stuk verzendt in plaats van meerdere op één dag. Dan doe je toch mee.

En dan? Met de hashtag #elkedagpost kun je laten zien dat je mee doet aan dit initiatief. Op Twitter, Instagram, Pinterest en Facebook met foto’s van je verstuurde post die dag. Laat PostNL inzien dat mensen de post waarderen en iedere dag post op hun deurmat willen hebben. En omdat het gewoon leuk is natuurlijk!

7 gedachten over “Elke dag post”

  1. Super dat je er over blogt en dat je mee gaat doen!! Veel plezier, en ik zie je foto’s wel voorbij komen ;-) Zelf post ik het meest op instagram.

  2. Aan de ene kant snap ik het initiatief wel, aan de andere kant vind ik het sponsoring van een bedrijf want zijn werk de laatste tijd behoorlijk bagger doet. Ik denk niet dat dit enig effect gaat hebben op de beslissingen die zij nemen.

    1. Daar heb je misschien wel gelijk in inderdaad, maar ik vind het ergens ook gewoon leuk om iedere dag post te versturen ^^

  3. Ik kan mij voorstellen dat mensen niet het geld hebben om iedere dag brieven, kaarten of pakketjes te versturen. Ook vraag ik mij af hoe lang mensen deze actie gaan volhouden… ben benieuwd, houd ons op de hoogte, Anouk.

    1. Klopt, helaas is de postzegel weer duurder geworden… ik probeer het een maandje, denk ik. Ook gewoon omdat het leuk is :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven