DIY muur met washi tape lijstjes

Masking tape muur

Washi tape, ook wel masking tape genoemd, is populair onder creatievelingen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het product pas iets later ontdekte, maar nu ligt er een klein laatje in mijn pennenbakje vol mee. Toen ik werd gevraagd om een leuke DIY van masking tape te maken met geleverde nieuwe tapejes, zei ik geen nee.

Op Pinterest speurde ik rond om inspiratie op te doen. Ik had zelf ook wel ideeën, maar die had ik al uitgevoerd of heb ik ergens anders gezien. Deze ook wel, maar ik wilde mijn kledingkast wel eens decoreren. Er hing namelijk alleen maar een spiegel op met een vlinder bovenaan. Saai hè? Ik besloot hem op te fleuren met een klein vlak kunst. Of nou ja, eerder papier.

Masking tape muur 1

Wat heb ik gedaan? Toen ik de masking tape, namelijk drie kleuren pastel (roze, geel en groen), van Washi Tape had ontvangen, ging ik aan de slag. Ik begon eigenlijk gewoon random met het plakken van hokjes met de tape. Toevallig bleek het uiteindelijk een vierkant vlak te zijn. Van iedere kleur kon ik twee vakjes maken, ook nog met de kleuren van elkaar gescheiden waardoor ik het een mooi geheel vond. Bovendien stonden de kleuren erg mooi bij de kleur hout, waar ik erg tevreden over ben. Zeker omdat de kleurtjes heerlijk doorzichtig zijn, zodat het hout eronder nog te zien is.

Masking tape muur 2

Omdat ik vond dat ik veel kleur al had gebruikt en ik zwart wit ook wel iets magisch vind hebben tegenover kleur, besloot ik de invulling anders te doen. Ik ging zoeken in mijn werkkamer voor zwart witte kaarten, labels en meer papier. Uiteindelijk is het bovenstaande versiering geworden! Zelfgemaakte labels, een kaart van Franciens katten, een strookje inpakpapier, confetti van muziekblad, een pagina van een planner en een klein kaartje. De planner is alleen voor doordeweeks, maar er kunnen bijvoorbeeld ook notities worden gedaan. In de slaapkamer heb ik er iets minder aan, het is meer een idee voor in en hobby/werkkamer. Ik wilde het gewoon laten zien. Bij mij blijft het voorlopig nog even zo hangen. Veel decoratieplezier!

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven