DIY paperclip hartjes

Paperclip hartjes

Hoewel stationery meestal wel mooie ontwerpen heeft, kunnen kantoorartikelen een beetje saai zijn. Bijvoorbeeld paperclips die geen kleurtje hebben. Daar kun je toch beter wat leuks van maken? Bijvoorbeeld hartjes! Dat maakt het werken toch nét iets leuker?

Paperclip hartjes 1

Wat heb je nodig? Eigenlijk niet zoveel, want het is juist simpel om te doen. Het enige wat je moet hebben, zijn paperclips en een tang waarmee je de paperclips kunt ombuigen. Daarna ga je aan de slag, met de stappen die hieronder staan weergegeven:

Paperclip hartjes 2

1) Buig de paperclip zo dat hij recht komt te staan. 2) Zorg dat er zo min mogelijk “vouwen” in zitten. 3) Zoek het midden van de paperclip op en buig hem in een hoek van 90 graden. 4) Buig vervolgens beide kanten zo dat de uiteinden uitsteken (zie foto hieronder) en beide kanten ongeveer gelijk zijn. Dit kan een beetje moeite kosten, maar het lukt wel.

Paperclip hartjes 3

En zo zien de paperclips er dan uit in hartjesvorm. Ik heb mijn visitekaartjes er alvast maar mee opgeborgen in mijn tas. Helemaal in stijl, aangezien mijn logo ook uit hartjes bestaat. Veel doe-het-zelf plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven