DIY masking tape pot

Masking tape pot

Masking tape was één van de stationery producten waarvan ik niet meteen overtuigd was. Het heeft echt even geduurd voordat ik de tape begon te gebruiken! Ik kocht voorzichtig enkele tapejes. Maar nu, dankzij reviews en cadeaus, heb ik ineens twee kleine laatjes in een pennenbak en een pot vol (een aantal zijn van stof overigens). En wat is er leuker dan dit te versieren met… masking tape?

Wat heb je hiervoor nodig? Eigenlijk niet zoveel, want masking tape is immers erg gemakkelijk! Ik heb daarom gewoon de pot met de tapejes gepakt en er twee uit te halen om de pot te kunnen decoreren. Fijn toch, zo’n simpele DIY?

Masking tape pot 1

Masking tape pot 2

Wat doe je dan? Je kunt de tapejes op allerlei manieren op de pot plakken natuurlijk. Ik heb ervoor gekozen om de tapejes in verschillende lengtes van boven naar beneden te plakken. Inderdaad, met de ribbelingen erin! Dit leek me de beste, maar ook de meest vrolijke optie. Druk de tape wel goed aan, aangezien er nog een deksel op komt. Hierom heb ik ervoor gezorgd dat de tape over de rand heen ging, dan bleef het beter zitten. Veel plakplezier!

Masking tape pot 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven