DIY kerst op kantoor

Als ondernemer (of werknemer) heb je geen kerstvakantie eind december. Het is daarom een mooie tijd om kerst op kantoor te creëren! Voor mij persoonlijk gaat het om een werkkamer, maar het principe in hetzelfde. Ik deed mee aan de kerst knutsel challenge van Viking met standaard kantoorartikelen!

Wat heb je nodig aan kantoorartikelen? Een prikbord en punaises voor het eerste project, zoals op de bovenstaande foto al is te zien, en een touwtje met knijpers voor het tweede project. Je hebt ze vast wel op je werk en anders is het heel goedkoop in de aanschaf!

Kerst op kantoor 2

Kerst op prikbord

Allereerst ging ik aan de slag met het prikbord! Ik heb een nieuwe aangeschaft, maar als je er één hebt hangen, moet je hem eerst wat vrij maken. Vervolgens pak je gekleurde punaises, dit kunnen zowel lange als platte zijn. De basiskleuren zijn hierbij helemaal geen probleem! Vervolgens prik je de punaises in een bepaalde vorm op het prikbord. Je kunt natuurlijk gewoon briefjes of ander papier op het bord prikken hiermee, maar apart is het net zo leuk.

Ik maakte een kerstboom in het groen met andere kleuren als piek en kerstballen. Simpel, maar effectief voor kerst op kantoor! Dit is overigens maar een klein boompje, maar je kunt hem zo groot maken zoals je zelf wilt. Heb je geen prikbord, maar een magneet of whiteboard? Gebruik dan magneetjes! Dit scheelt ook weer gaatjes in papier… ;-)

Kerst op kantoor 3

Kerstkaarten slinger

Als tweede krijg je als bedrijf vast wel kerstkaarten. Indien dit niet het geval is, kun je ook leuke quotes of prints van het internet downloaden en printen om op te hangen. Vervolgens kun je ze ophangen met leuke (kleine) knijpers aan een touwtje die je zo lang of kort kunt maken als je zelf wilt! Het is heel simpel, maar creëert wel kerst op kantoor. Je hoeft er niet eens écht voor te knutselen!

2 gedachten over “DIY kerst op kantoor”

  1. Haha heel leuk! Doen zelf ook mee met deze challenge, vind het nog wel echt een hele challenge om iets leuks te verzinnen. Dit is iig al een geweldig idee.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven