Pak jouw Valentijnscadeau met liefde in!

Het is misschien nog niet eens februari, maar Valentijnsdag is alweer in zicht! 14 februari vieren we liefde. Althans, het is een gelegenheid om dit te doen. Dit kan met een kaart, maar ook door middel van een cadeau. En aangezien het net zo leuk is om een cadeau uit te pakken, heb ik een DIY voor je. Hoe kun je een Valentijnscadeau inpakken op een liefdevolle manier?

Valentijnscadeau inpakken

Benodigdheden

Wat heb je nodig? Sowieso inpakpapier natuurlijk, want zo kun je het cadeau inpakken. Daarnaast heb ik kleurstalen gebruikt, net als een pons, een schaar, een lijmstift en een paar stukje plakband. Het belangrijkste? Vergeet je cadeau niet!

Valentijnscadeau inpakken

DIY valentijnscadeau inpakken

Laten we aan de slag gaan! Allereerst is het van belang het cadeau in te pakken. Ik heb hiervoor inpakpapier met een hartjes patroon gebruikt. Dit is op zich al mooi voor Valentijnsdag, maar ik wilde toch iets extra’s toevoegen. Daarom heb ik tijdens het inpakken een deel van het papier terug gevouwen zodat de andere kant zichtbaar wordt. Een mooie extra toevoeging dat gemakkelijk gebruikt kan worden voor ieder cadeau.

Valentijnscadeau inpakken

Als je cadeau is ingepakt, ga je aan de slag met de kleurstijlen. Je kunt iedere kleur gebruiken die je zelf wilt. Ik heb gekozen voor verschillende tinten met rode tinten, zoals wit, roze en bruin. Ik heb hartjes uit zeven verschillende kleuren geponst. Deze heb ik vervolgens op volgorde van donker naar licht gelegd. Omdat er een hartjes patroon op de buitenkant zit, vond ik het iets te druk worden om hier iets op te plakken. Het speciale effect dat ik tijdens het inpakken heb gebruikt, is hierbij erg handig. Ik heb ieder hartje er in de vorm van een overgang op geplakt. Een Valentijnscadeau inpakken was nog nooit zo leuk, maar ook om te geven!

Valentijnscadeau inpakken

Hoe ga jij jouw Valentijnscadeau inpakken dit jaar?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven