DIY vaasje voor Moederdag

Komende zondag is het tijd om je moeder weer in het zonnetje te zetten! En hoe kan dit beter dan met een ontbijtje in bed? Vul een dienblad vol met jouw moeders favoriete eten en drinken. Vervolgens ga je aan de slag met decoratie. Een bloemetje erbij is altijd leuk, toch? Je kunt dit op het dienblad neerleggen, maar ook ergens in doen. Maak jouw eigen DIY vaasje voor moederdag!

DIY vaasje voor Moederdag: benodigdheden

Benodigdheden

Wat heb je nodig? Allereerst is een vaasje handig. Ik heb zelf een klein flesje gepakt, maar je zou ook een vaas of een pot kunnen gebruiken. Het is maar net wat je zelf wilt. Ik zocht eigenlijk een grotere fles, maar die kon ik helaas niet vinden. Achteraf ook maar goed ook, want ik had geen wol in huis. Om het vaasje te pimpen, wilde ik namelijk gekleurd touw eromheen doen. Ik heb hiervoor garen gebruikt uiteindelijk. Verder heb je nog een schaar en een beetje lijm nodig.

DIY vaasje voor Moederdag

DIY vaasje

Als eerste moet je zorgen dat het potje schoon is. Vervolgens doe je wat lijm op de bovenkant, waar je vervolgens jouw wol of garen op plakt. Zodra dit een beetje vast zit, ga je het om het flesje heen binden.

DIY vaasje voor Moederdag

En zo ga je eigenlijk het hele glas bij langs! Ik heb ervoor gekozen om meerdere kleuren te gebruiken, dus ik moest af en toe even een stukje knippen en plakken. Je hoeft in principe alleen de uiteindes van het wol of de garen op te plakken, tenzij het over elkaar heen gaat zitten zoals bij mij het geval was toen ik de hals had gedaan. Als je jouw DIY vaasje in één kleur wilt of materiaal gebruikt met meerdere kleuren, kun je natuurlijk in één keer doorgaan. Het is wel handig om af en toe te blijven plakken.

DIY vaasje voor Moederdag

Ben je klaar met het wol of garen? Jouw DIY vaasje voor moederdag is klaar! Nu is het alleen nog een kwestie om een bloem te scoren. Ik ben even naar de achtertuin gelopen om een paardenbloem te plukken, maar je kunt ook een bloem kopen. De kleuren van het vaasje en de bloem matchen bij mij niet echt, maar dit zou je ook nog kunnen overwegen. Je hoeft jouw vaasje met bloem alleen nog maar op het dienblad te plaatsen. Veel DIY plezier!

DIY vaasje voor Moederdag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven