DIY tips #6: woonaccessoires

19 mei 2016

Hoewel ik DIY’s eerst voornamelijk met papier maken en hoewel ik dit nog steeds wel doe, vind ik het tegenwoordig ook erg leuk om met woonaccessoires bezig te zijn. Bij enkele van mijn favoriete blogs kwam ik in de afgelopen tijd leuke doe-het-zelf woonaccessoires tegen. Lees meer voor mijn DIY tips omtrent woonaccessoires!

DIY tips #6 (miss murphy)

DIY gin-lampjes van Miss Murphy

Ik ben absoluut geen van drank, echt niet. Maar dat betekent niet dat de flessen van drank niet mooi kunnen zijn voor een DIY! En ik vind dat Alyssa dit prachtig doet op haar blog, door een gin-fles om te toveren in een tamp. Erg tof!

Lees meer…

DIY tips #6 (the life factory)

Decoratie vilten balletjes van The Life Factory

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar wat vind ik vilt zo leuk! Je hebt verschillende soorten vilt en met deze soort zou ik niet zoveel kunnen, heb ik altijd gedacht. Maar deze decoratie met vilten balletjes zoals een bloemetje is simpel, maar toch lekker vrolijk! :)

Lees meer…

DIY tips #6 (no ordinary tales)

DIY beschilderde plantenpotten van No Ordinary Tales

Een hele tijd terug ben ik zelf aan de slag gegaan met verf op plantpotten. Ik vond dit erg leuk om te doen en ik ben er nog steeds erg blij mee. Maar dat was één manier van schilderen en ik vind de manier van Astrid en Linda super! Simpel, maar wel enorm elegant. Ik heb spontaan zin om zelf wéér verfpotjes te gaan schilderen!

Lees meer…