DIY stationery set HEMA

DIY stationery kit HEMA

Laatste postte ik een video met een shoplog van de HEMA. Hierin liet ik snel het DIY stationery kit zien. Nu heb ik dit pakketje uitgepakt en ben ik ermee aan de slag gegaan. Lees verder om mijn bevindingen te lezen!

De stationery kit komt met veel accessoires: twee schriften, twee stempels met eigen inkt, twee mini ponsen, drie bladwijzers, drie tapes en een stickervel. Ik vind dit best veel voor maar €5, hoewel de kwaliteit misschien niet opperbest is. Ik kan me namelijk goed voorstellen dat de stempels en ponsen snel kapot gaan, hoewel ik er voorzichtig mee om ben gegaan. Verder is de tape enorm stevig voor masking tape. Dit werkt niet echt prettig. De schriften zijn simpel, maar dat mag ook: het is bedoeld om ze te versieren! Het stickervel is van goede kwaliteit, maar de helft blijft op het vel plakken als je er een sticker af haalt. Dat is best zonde, vind ik.

DIY stationery kit HEMA 1

Ik heb random gestempeld, geponst en geplakt. Ik wilde wel zien wat eruit zou komen! De pons kwam goed door het wat dikkere papier heen gelukkig. De tape is veel feller dan de stickers. Ik vind het nu wel een mooie effect, maar ik vond het eerst een beetje vreemd. Waarom zo’n groot verschil? Misschien het papier, maar de ontwerpen lijken daadwerkelijk gewoonweg lichter. Zoals je ziet, heb ik ook stempels gebruikt voor op de voorpagina. Dit is echter af te raden: het blijft helaas niet zitten! Alsnog wel leuk voor de binnenkant, maar ik zou bij een DIY kit met schriften gewoon eerder aan kaften denken.

DIY stationery kit HEMA 2

De bladwijzers heb ik niet gebruikt. Ik denk dat deze vooral handig zijn om bij te houden waar je bent. Het was leuk om eens met een kit te experimenteren, maar ik denk dat het resultaat – hoewel misschien iets minder bij elkaar passend – ook wel te bereiken was door eigen stickers, stempels, ponsen en tape. De ponsen vind ik echter wel fijn om nu in mijn bezit te hebben!

Het DIY stationery kit is bij de HEMA verkrijgbaar in twee versies voor €5.

3 gedachten over “DIY stationery set HEMA”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven