DIY schriften en kaften #backtoschool

5 augustus 2017

Featured Video Play Icon

Het is augustus en dat betekent: nog lekker genieten van jouw vakantie, maar intussen je alvast voorbereiden op het nieuwe schooljaar! Om dit wat leuker te maken, heb ik een DIY met schriften en kaften bedacht onder het mom van ‘back to school’. Hoe zou jij jouw stationery decoreren? Veel DIY plezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

  • ? weer een filmpje. Ik kan daar niet goed tegen (hersenziekte) en dan kan ik je Posts vaak niet volgen. Zo jammer!

    • Wat jammer om te horen dat je filmpjes niet goed kunt volgen! Eén keer per week blog ik nog steeds (scroll verder naar beneden op homepagina hiervoor). Ik richt mijn aandacht echter wel meer op videos op dit moment, sorry.

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van cookies om bezoeken te analyseren. Geen zorgen: alle data die wordt verzameld, is geanonimiseerd en wordt niet gedeeld met derden.

_ga, _gid, _gat