DIY papieren paasei met printable

Begin van de week plaatste ik al een DIY pastelkaart omtrent Pasen en pastel in verband met #acreachallenge. Voor HobbyHandig wilde ik echter ook aan de slag met dit thema! Daarom ging ik aan de slag met een printable die ik vorig jaar heb ontworpen om een papieren paasei te maken.

Papieren paasei

Het is geen geheim dat ik een papierliefhebber ben, dus is het ook niet heel vreemd dat ik paasdecoratie van papier maak. Toch? Begrijp me niet verkeerd: echte eieren beschilderen heb ik vroeger zeker gedaan, maar ik houd gewoon van papier. Zeker als ik masking tape in pasteltinten heb liggen! De achterkant is trouwens nog wit, dus misschien kleur of verf ik dit later nog wel (want ik heb stevig papier gebruikt).

Vorig jaar ontwierp ik als een DIY paasei mal voor in mijn webwinkel, dus dit leek mij dé ultieme mogelijkheid om hier weer eens mee aan de slag te gaan. Destijds maakte ik een papieren paasei met dezelfde kleuren, maar dan met de mal als lijst op een ander vel. Dit keer wilde ik paasdecoratie maken dat ik kon ophangen zoals een ornament. De papieren paasei hangt nu bij het raam. Ik vind het er gezellig uit zien! Lees op HobbyHandig waarmee en hoe ik deze DIY heb gemaakt. Vrolijk Pasen!

DIY papieren paasei met printable

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de maand schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrondverhaal). Met dit keer dus het maken van een papieren paasei met een printable!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven