Doe-het-zelf: dagplanner en to do-lijst met post-its

28 april 2012

Dayplanner1

Ik merk het steeds vaker: ik vind het heerlijk om te schrijven (of eigenlijk typen) op mijn laptop of lekker in Photoshop bezig te zijn, maar de handen beginnen te kriebelen. Af en toe wat tekenen, knutselen of handwerken is ook niet altijd even verkeerd. Zo kwam ik laatst een leuke Do IT Yourself tegen op Pinterest, dat wilde ik zelf ook wel proberen. Nu is de mijne slechts een A4’tje en ben ik naar mijn mening iets minder creatief geweest, maar het is heel handig. Zo kan ik per dag maximaal zes doelen hebben. Ik gooi nogal eens teveel hooi op mijn vork namelijk…

Dayplanner2

Dayplanner3

Dayplanner4

Dayplanner5


Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*