Doe-het-zelf: dagplanner en to do-lijst met post-its

Dayplanner1

Ik merk het steeds vaker: ik vind het heerlijk om te schrijven (of eigenlijk typen) op mijn laptop of lekker in Photoshop bezig te zijn, maar de handen beginnen te kriebelen. Af en toe wat tekenen, knutselen of handwerken is ook niet altijd even verkeerd. Zo kwam ik laatst een leuke Do IT Yourself tegen op Pinterest, dat wilde ik zelf ook wel proberen. Nu is de mijne slechts een A4’tje en ben ik naar mijn mening iets minder creatief geweest, maar het is heel handig. Zo kan ik per dag maximaal zes doelen hebben. Ik gooi nogal eens teveel hooi op mijn vork namelijk…

Dayplanner2

Dayplanner3

Dayplanner4

Dayplanner5

6 gedachten over “Doe-het-zelf: dagplanner en to do-lijst met post-its”

  1. Wat een superleuk idee, heb hem gelijk gere-pinned! Zo hou je het overzichtelijk maar neem je inderdaad niet teveel hooi op je vork. Goeie tip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven