Maak jouw eigen cactus kunstwerk!

Cactussen zijn hip, hot en happening! En ik vind het leuk om canvassen voor in huis te maken. Niet van die grote, maar juist subtiele kleine voor bijvoorbeeld op de schoorsteenmantel. Voor mijn blog op HobbyHandig heb ik daarom het cactus thema en het items canvassen gecombineerd: maak jouw eigen cactus kunstwerk!

DIY cactus kunstwerk

Om iets leuks met een canvas te doen, hoeft niet moeilijk te zijn. Ik verzamelde enkele materialen bij elkaar, namelijk spullen voor decoupage, een markeerstift om te tekenen en twee plaatjes om erbij te plakken. Ik heb wel eerder gebruik gemaakt van deze techniek, maar het leuke is dat je er iedere keer weer iets anders van kunt maken!

Eigenlijk is het thema pas ontstaan op het moment dat ik materialen voor mijn DIY ging verzamelen. Ik wist namelijk wel waarmee ik iets wilde maken, maar nog niet met welk onderwerp. Dat cactussen momenteel een trend zijn, viel toevallig samen met de plannen die ik voor mijn canvas kunstwerk had. Het werd dus een cactus kunstwerk op canvas! Wil jij ook een cactus kunstwerk maken? Lees hoe en wat op het blog van HobbyHandig!

HobbyHandig

Ik ben blogger bij HobbyHandig! Eens in de drie weken schrijf ik hier over DIY. Net als op mijn eigen blog kan dit allerlei thema’s hebben: interieur, cadeau en nog veel meer. Iedere dinsdag dat er een blogpost verschijnt, plaats ik deze ook op mijn blog met verwijzing (en eventueel achtergrond-verhaal). Met dit keer dus het maken van een cactus kunstwerk!

1 gedachte over “Maak jouw eigen cactus kunstwerk!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven