Dit was 2014

30 december 2014

Dit was 2014

Alweer een jaar voorbij… voor mijn gevoel zitten we nog ergens in september, maar ook de minor voor het eerste half jaar van mijn laatste schooljaar is al bijna voorbij. Tijd om even stil te staan bij de goede dingen. Lekker willekeurig, zoals altijd! 

♥ Ik heb mijn stagejaar helemaal afgerond met een ruime voldoende en dus kon ik naar het laatste jaar van mijn studie.
♥ Ik doe momenteel de minor Oriënteren op Leren en Docenten, met stage en al, maar ik ben bijna klaar!
♥ Ik startte Post & Papier in maart op en sindsdien heb ik veel meer laten drukken en ingekocht.
♥ Ik heb dit jaar de helft van NaNoWriMo gedaan in november, maar ik heb er verder aan gewerkt afgelopen maand. Het is nog niet af, helaas…
♥ Ik ging naar Italië, het land waar ik vroeger al met familie heen zou, zij waren er ook op een uurtje afstand.
♥ Ik heb ruim 50 bestellingen gehad en ik ging over de 200 facturen in 2014!
♥ Ik begon weer met kleuren in dit jaar, met heerlijke kleurplaten voor volwassenen.
♥ Ik herontdekte Sims ook weer dit jaar, ik heb nu zowel The Sims 3 en 4 op mijn laptop staan. Lekker voor vrije tijd!
♥ Ik las 40 boeken in 2014, maar helaas haalde ik mijn doel van 50 niet….
♥ Ik heb enorm veel series gevolgd, afgerond en opgestart in het genre romantiek, drama en fantasie.
♥ Ik weet definitief wat ik na mijn afstuderen ga doen: na zomervakantie naar het buitenland vanwege kosten, inschrijven bij bovenschoolse stichting als pedagoge/onderwijsassistent en me concentreren op mijn bedrijf!