Betaalbaar (web)design

Ben je op zoek naar betaalbaar (web)design en persoonlijke service? Bij Nouk-san ben je op het juiste (web)adres! Ik werk voornamelijk samen met bloggers en kleine ondernemers, een doelgroep voor wie prijs en advies belangrijk zijn. Aangezien ik vanuit huis werk en ik dit werk vanuit mijn hobby ben opgestart, is het mogelijk om dit aan te bieden aan mijn klanten.

Heb je interesse in mijn diensten? Bekijk op deze website wat ik voor je kan betekenen, hoe ik te werk ga en welke projecten ik eerder heb uitgevoerd. Spreekt dit jou wel aan? Vraag dan een offerte aan per e-mail of neem telefonisch contact met mij op. Ik ga graag met jou in gesprek over wat de mogelijkheden zijn!

Nouk-san werkt graag samen met andere bedrijven. Daar waar mijn vaardigheid om te illustreren ophoudt, gaat Emmy van Ruijven graag een stukje voor jou verder! We gaan in principe apart te werk, maar we zorgen ervoor dat het resultaat op elkaar af is gestemd. En adverteer je bij Winkelen in Holland? Je krijgt 10% korting op je offerte én een gratis banner van 125 x 125 pixels.

Let op! Ik heb geen grafische of ICT opleiding gedaan, dus ik ben niet gediplomeerd. Ik heb mezelf in de loop der jaren alles aangeleerd (door middel van tutorials) en ik wil hier anderen graag mee van dienst zijn. Dit is nog een reden voor betaalbare en persoonlijke service die klanten in het verleden altijd op prijs hebben gesteld.