Denksport: Kleur! In ‘t klein

Denksport kleur in 't klein

Vorige maand, nog in 2014, kwam het nieuwe kleurtijdschrift van Denksport uit. Vorige week heb ik een review van dit blad gepubliceerd. Deze week viel er echter nóg iets nieuws op de mat: Kleur! In ‘t klein. Eigenlijk hetzelfde concept, maar dan een kleiner boekje met andere kleurplaten op dit formaat.

Ik heb even getwijfeld of ik dit boekje ook moest gaan reviewen. Er is immers al veel gezegd in de review over Tijd voor kleur! Toch heb ik besloten dit wel te doen, omdat het een ander formaat is en hiervoor wel een reden is: Kleur! In ‘t klein zou handzamer moeten zijn om bijvoorbeeld mee te nemen op reis. Ik ben het daar wel mee eens, want Tijd voor kleur! zou ik zelf niet zo snel meenemen. Dit boekje daarentegen wel, want ik heb ook een blik met potloden en plastic hoes met stiften met ongeveer dezelfde breedte. Zo kan het dus gemakkelijk in de tas!

Denksport kleur in 't klein 1

Het papier is precies hetzelfde als het papier uit het originele tijdschrift. Ik heb nog niet echt gekleurd vanwege deadlines voor school, maar aangezien ik dit al had getest, hoefde het niet nog een keer. Ook deze editie bestaat uit 48 kleurplaten en verschijnt iedere 8 weken. De prijs van €3,95 vind ik voor dit kleine magazine wel vrij prijzig, aangezien het grote tijdschrift maar een €1 duurder is. Ik zou hem zelf niet zo snel hebben aangeschaft, al is het leuk om de eerste editie in huis te hebben. Met 48 kleurplaten vermaak ik me wel even, of nu eigenlijk in totaal 96 natuurlijk. Naast de kleurboeken die ik nog heb liggen. Ik kom voorlopig niet zonder te zitten!

Denksport kleur in 't klein 2

De kleurplaten in Kleur! In ‘t klein verschillen van die in Tijd voor kleur! Het is dus niet zo dat dit tijdschrift simpelweg een kleiner versie is van de andere. Lastig, anders kun je gewoon een definitieve keuze maken. Een extra toevoeging bij dit tijdschrift is dat er een aantal mini kleur objecten zijn toegevoegd, dus da’s wel weer leuk!

Kleur! In ‘t klein editie 1 is verkrijgbaar bij Denksport voor €3,95.

Deze review bevat producten die naar mij zijn opgestuurd, lees mijn disclaimer met betrekking tot deze reviews.

1 gedachte over “Denksport: Kleur! In ‘t klein”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven