De Utrechtse Fabriek

14 september 2013

De Utrechtse Fabriek 2013

Vorig weekend zijn wij richting het midden van het land gereden om twee evenementen te bezoeken. De Utrechtse Fabriek was hier een van. Een gezellig markt met allerlei webwinkels in het park. Lees hier mijn verslag.

De Utrechtse Fabriek 2013

Omdat het evenement in het Griftpark is, moesten we eerst een stukje lopen vanaf de parkeerplaats naar de ingang. Natuurlijk spot je de verschillende kraampjes meteen, maar echt duidelijk aangegeven staat het niet. Alleen bij de opening een duidelijk banner.

De Utrechtse Fabriek 2013

Ik moet bekennen dat ik het groter had verwacht toen ik binnen de hekken stapte. De kraamgrootte was precies goed en zoals je dit verwacht op een markt. Door de opstelling leek het alleen klein, alsof er niet heel veel te belven was.

De Utrechtse Fabriek 2013

Gelukkig leek dit uiteindelijk mee te vallen. Het woordje ‘klein’ kan vervangen worden door ‘knus’. De kraampjes stonden vrij dicht op elkaar. Wel blijf ik erbij dat ik het een beetje een vreemde indeling vond. Na het eerste rondje dacht ik klaar te zijn, maar ik bleek 1/3 nog niet te hebben gezien. Doordat ik nog even opnieuw bij een kraampje wilde kijken, kwam ik erachter dat ik nog een andere richting op kon.

De Utrechtse Fabriek 2013

Er zaten een aantal leuke en voor mij interessante webwinkels tussen. Leuk om even bij Jojojanneke te kunnen kijken, maar ook nog een aantal andere papierwaar/stationery kraampjes waren zeker interessant. Bij kleding, schoenen en sieraden loop ik standaard door… bij lifestyle en interieur bleef ik wel even staan.

De Utrechtse Fabriek 2013

Uiteindelijk heb ik alleen rondgekeken op De Utrechtste Fabriek, ik heb niets aangeschaft. Ik zag niet echt iets wat ik nodig had of echt graag wilde hebben. Er sprong niet echt iets uit voor mijn gevoel, maar sowieso ben ik misschien vrij terughoudend in gelijk aanschaffen. Ik denk er vaak over en kom later terug. Een product, namelijk een doosje met postzegel stickers, vond ik wel leuk, maar iets te prijzig. Ondanks dit toch leuk om even rondgesnuffeld te hebben tussen de sterk gevarieerde webwinkels en producten!