De MakersWinkel: DIY pakketten voor kids

DIY pakketten zijn populair! Niet alleen voor volwassenen, zoals bij IMAKIN met verschillende trends of bij Action als je even wilt knutselen, maar ook voor kinderen. Hoewel kinderen genoeg fantasie hebben, vinden zij het af en toe net zo prettig om materialen en instructies aangeleverd te krijgen. Zulke DIY pakketten zijn in overvloed verkrijgbaar bij De MakersWinkel op verschillende gebieden!

De MakersWinkel

Huh, De MakersWinkel… wat is dat? Een webwinkel van professor Loep. In samenwerking met het Kunstlaberatorium wordt al vele jaren activiteiten geboden rondom kunst, techniek, natuur en talenten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende duurzame en bijzondere materialen die los niet zomaar verkrijgbaar zijn. Alle materialen zijn bedoeld om kinderen te inspireren, te laten ontdekken, mee te laten experimenten… maar vooral maken. Met de speciale MAAK-koffertjes uit de webwinkel van De MakersWinkel kunnen nieuwsgierige en creatieve kinderen vanaf 4 jaar aan de slag met verschillende thema’s.

De MakersWinkel workshop

MAAK-koffers

De MakersWinkel is dus gespecialiseerd in het samenstellen van DIY pakketten voor kinderen. Zij noemen dit MAAK-koffers. De pakketten zijn verkrijgbaar in de categorieën kunst & creatief, natuur & avontuur en techniek & wetenschap. Kinderen kunnen bijvoorbeeld aan de slag met tekentechnieken, foto-ontwikkeling, insecten ontdekken, bellenblazen maken of klussen. Het is maar net waar hij of zij interesse in heeft. De prijzen van de MAAK-koffers verschillen per thema. Het is afhankelijk van de materialen hoe prijzig een DIY pakket is, maar de meeste items zoals gereedschap zijn her te gebruiken. Ik vind het een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met allerlei creatieve uitingsvormen!

Wil jij een MAAK-koffer aanschaffen bij De MakersWinkel (voor jouw kinderen)? Ga naar de webwinkel van professor Loep!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven