Day Designer door Whitney English

Day Designer

Het is oktober, maar toch denk ik alweer aan een agenda voor 2015. Dit komt simpelweg vanwege plannen voor zowel studie als bedrijf, want mijn huidige agenda gaat niet verder dan december. En toen stuitte ik op een wel heel handige agenda, namelijk de Day Designer

Normaal gesproken vind ik dagplanners in agenda’s echt vreselijk. Waarom? Ik heb gewoonweg niet erg veel afspraken per dag. En de to do-lijstjes met meer detail schrijf ik toch ergens anders op. Zeker voor het weekend, als ik aan de slag ga met mijn bedrijf. Ik heb genoeg ruimte, vind ik. Daarbij is dan je agenda gelijk zo dik, da’s toch niet handig? Toch ging ik overstag toen ik het ontwerp van Day Designer bekeek. Kijk maar eens naar de mooie sfeerfoto’s in deze blogpost, gemaakt door de maker zelf.

Day Designer 1

Day Designer is een agenda waarin je per dag kunt plannen. Maar niet alleen per tijd, zoals staat weergegeven in meer agenda’s, maar ook to do-lijstjes. Afspraken en wat je moet doen gaat dus voortaan in aparte vakjes! Daarbij kun je noteren wat de belangrijkste drie items per dag zijn, net als wat je die dag gaat eten, wat je niet moet vergeten en nog meer. Het formaat is hiervoor ook gemaakt: 22 x 23,5 cm ongeveer. Groot, maar nog wel mee te nemen in je tas. Nog een voordeel: het weekend, dus zaterdag en zondag, staat op één pagina. Dat vind ik nu echt ideaal!

Day Designer 2

Zo, Anouk, jij hebt je keuze voor de agenda van 2015 zeker al gemaakt? Nee, helaas nog niet. Hoe mooi Day Designer ook is en lijkt, een agenda kost ongeveer €48. Daarbij moet het vanuit de Verenigde Staten komen, dus de verzendkosten zijn vrij hoog. Maar lekker dromen mag altijd! En het concept zeker het delen waard.

Een Day Designer agenda is verkrijgbaar voor $48.

1 gedachte over “Day Designer door Whitney English”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven