Custom Made

Hoewel ik per 2018 ben gestopt met mijn werkzaamheden als (web)designer, vind ik het nog steeds leuk om te ontwerpen. Ik ontwikkel natuurlijk series voor mijn eigen collectie, maar ik lever ook custom made papierwaren op aanvraag. Ik werk zowel in opdracht voor particulieren als zakelijke klanten. Er zijn custum made papierwaren per stuk of set verkrijgbaar, maar ook in een grote(re) oplage. Wil je meer informatie? Lees verder.

Custom Made mini poster

Custom made papierwaren

Omdat ik het leuk vind om creatief aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken, heb ik allerlei blanco papierwaren in huis. Ik maak hier creaties voor mijzelf, maar ik kan ook in opdracht aan de slag met onder andere handlettering, twinmarkers, aquarel en meer. Wil jij graag een custom made item? Bestel jouw kaart, mini poster, stickers, labels, zakjes, schrift en/of notitieboekje via mijn webwinkel Post & Papier!

Hipgemaakt (goodie)

Grote(re) oplage

Ben je een zakelijke klant? Of wil je gewoonweg een grote(re) oplage van bepaalde papierwaren? Ook dit kan ik voor je regelen. Ik ga voor je aan de slag met het ontwerp en ik laat het voor je drukken. Geef jouw wensen hieronder in het formulier op. De offerte die je krijgt bevat prijzen inclusief ontwerp, drukkosten en verzending.

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van cookies om bezoeken te analyseren. Geen zorgen: alle data die wordt verzameld, is geanonimiseerd en wordt niet gedeeld met derden.

_ga, _gid, _gat