CreaWeekend Hardenberg najaar 2017

4 oktober 2017

Featured Video Play Icon

Afgelopen weekend stond ik met zowel Nouk-san als Post & Papier op CreaWeekend Hardenberg najaar 2017! Samen met Elise van EliseDingen (handlettering), Marion van Acrealife (snailmail), Romy van Muchable (portretteren) en Renee van A Strea Chikitu (vrij borduren) stond ik op het Creative Cafe. In deze video laat ik een kijkje achter de schermen zien én heb ik een kleine sfeerimpressie van de beurs samengesteld. Veel kijkplezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*