Creativitijd #20: porselein stickers

28 september 2017

In de tweede vernieuwde aflevering van Creativitijd heb ik niet alleen leuke tips voor jou in de vorm van een evenement en enkele producten… nee, ik klets wat over het najaar én ik ga aan de slag met porselein stickers. Veel kijkplezier! Klik hier om de video via YouTube te bekijken. Abonneer je op mijn kanaal om op te hoogte te blijven van nieuwe videos.

Creativitijd

Heb jij een idee of een suggestie voor één van de onderdelen, zoals DIY testen, inspiratie of tips? Laat het me weten! Als je creatieve vragen hebt voor de Q&A kun je dit in de reacties achterlaten. Doe mee aan de poll en reageer om jouw antwoord uit te leggen voor interactieve videos.

LINKS: evenement CreaWeekend te Hardenberg – nieuwe DIY pakket kaartenhanger – handlettering blokken van Paperfuel – pre-order washi tape dispenser – uitgelichte DIY: snailmail herfstboekje – porselein stickers cactus


Secured By miniOrange