Creatieve werkplaats als vakantieplek: Urlaub

Wil je graag even vakantie nemen van jouw drukke leven? Hoe kan dit beter dan lekker creatief aan de slag te gaan? Dat is iets waar Urlaub voor staat: een creatieve werkplaats als vakantieplek om lekker aan de slag te gaan. Natuurlijk kan dit ook vanuit huis, maar het is soms ook fijn om even het huis uit te gaan…

Urlaub: een vakantieplek

Als je een beetje bekend bent met de Duitse taal, weet je dat ‘urlaub’ vakantie betekent. Ik moest het eerst opzoeken nadat ik het achtergrond verhaal van het bedrijf las, want ik ben niet zo goed in Duits. De naam komt letterlijk en figuurlijk uit Duitsland, aangezien de inspiratie uit het creatieve Hamburg komt. Urlaub is een creatieve werkplek waar je het gevoel van vakantie moet krijgen. De eigenaren van het bedrijf geloven namelijk dat een creatiever leven voor iedereen mogelijk is.

Urlaub workshops

Creatieve werkplaats

Maar, wat betekent dat: een creatieve werkplaats? Ik leerde Urlaub zelf kennen op Creative Life te Utrecht. Je kon je hier opgeven voor verschillende workshops die ook online in een agenda staan. De workshops variëren van illustratie tot typografie en van ondernemen tot interieur. Er is dus in alle creatieve sectors wat te doen! Urlaub zit in Utrecht, dus dit is vrij centraal in het land. Leuk voor een middagje uit, zodat het net als vakantie voelt! De eerste workshops die eraan komen, zijn Adobe Photoshop in juni en hopelijk nog meer leuke creatieve bezigheden wanneer deze worden ingepland.

Wil jij ook een creatieve workshop volgen bij Urlaub? Check hun agenda online en geef je op!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven