Creatieve souvenirs van Ibiza

5 november 2017

Creatieve souvenirs van Ibiza

TweeĂ«nhalve week terug vloog ik naar Ibiza. Lekker even naar de zon terwijl het in Nederland alleen maar regende! Ik heb er enorm van genoten en gezien de kou, wil ik het liefst terug. Gelukkig kan ik nog genieten van de foto’s en video’s, maar ook van alle creatieve souvenirs die ik op Ibiza heb gescoord! Ik deel ze vandaag met jullie.

Creatieve souvenirs

Eigenlijk heb ik helemaal niet veel geshopt op Ibiza. We hebben ook niet veel stadjes bekeken. Alleen San Antonio, waar wij verbleven, en Eivissa. Maar in de hoofdstad vond ik het eigenlijk helemaal niet zo leuk. Toen we op de tweede dag in de buurt rond gingen lopen, heeft Robert een turquoise shirt met een salamander en ‘Ibiza’ erop aangeschaft. Ik koos voor een notitieboekje met potlood (hoe kan het ook anders?), zoals je hieronder op de foto ziet. Verder heb ik nog enkele ansichtkaarten uitgezocht voor mijn collectie, onder andere met een katje en het eiland.

Verder heb ik eigenlijk alleen wat uitbundiger geshopt tijdens de Hippy Market op woensdag. Dit heb ik vrij bewust gedaan, omdat ik niet teveel wilde spenderen. Er staan enkele items niet op de foto omdat ze geen creatieve souvenirs zijn, namelijk een wit simpel jurkje (ja, hippie stijl) en een shirt met een kat erop. Verder heb ik een stenen kunstwerk op hout gekocht in de vorm van een cactus. Leuk voor in huis! Helaas zijn de witte stipjes iets uitgevaagd… vreemd, want het heeft sinds de aankoop in bubbeltjes plastic gezeten, maar goed.

Verder heb ik een zeesterretje gekocht, maar ook een mooie boekenlegger van een plaatselijke illustrator. Als laatste nog een wenskaart met een Volkswagen busje. Het ging me echter om de inhoud, want als je de kaart open slaat, komt er een 3D papieren busje omhoog. Zien? Bekijk mijn foto op Instagram!