Cottage Garden: een collectie om bij dag te dromen

Eens in de zoveel tijd ontdek ik een nieuw pareltje. Simpelweg door op Instagram doelloos te scrollen. Nu moedig ik dat laatste niet per se aan, maar in dit geval ben ik blij met het resultaat. Zo ontdekte ik namelijk Studio Daydream, het bedrijf van Mylène. Afgelopen woensdag bracht zij haar eerste stationery collectie uit. Cottage Garden, een collectie om bij dag te dromen.

Cottage Garden kaarten van Studio Daydream

Cottage Garden Collectie

De Cottage Garden collectie van Studio Daydream straalt naar eigen zeggen van Mylène rust uit. Dit komt samen met eenheid en natuur. Deze sfeer proef je inderdaad meteen als je de ontwerpen ziet. Een prachtig geïllustreerde tuin vormt de basis, met diverse losse illustraties en een patroon op drie verschillende achtergronden erbij. Geheel geïnspireerd door de dromerige natuur van Engeland. Bedoeld om je uit te nodigen te vertragen en te genieten van kleine geluksmomentjes. Een ideale basis voor het noteren van jouw ideeën en taken, het maken van een planning of het stylen van jouw interieur.

Cottage Garden posters van Studio Daydream

Naar mijn idee komt het gevoel dat Mylène uit wil stralen met deze collectie goed over. Ik word rustig van de ontwerpen, ondanks dat er van alles te ontdekken valt. Dit wordt goed ondersteund door het beeldmateriaal dat ze heeft laten maken door Darcey Supelli, zoals de foto’s in dit blog. Ik ben niet per se iemand die van bloemen houdt, maar deze illustraties weten mij toch te betoveren. Heerlijk om bij dag te dromen! Met in het bijzonder de prachtige tuin en het patroontje op de donkergroene achtergrond.

Cottage Garden schriften van Studio Daydream

Stationery

In de eerste collectie van Studio Daydream zijn verschillende stationery items te vinden. Allereerst dubbele kaarten met envelop om iemand anders ook te laten genieten van de rust die de Cottage Garden collectie uit straalt. Daarnaast posters op A4 en A3 formaat om je interieur een upgrade te geven. Ook vind je er verschillende blokken: een A6 blokje voor al je lijstjes en een A4 planner om je week in te delen. Net als een vel met stickers van de verschillende illustraties uit de collectie. Als laatste zijn er schriften verkrijgbaar die ideaal zijn om je ideeën onderweg op te schrijven, maar ook ideaal voor het nieuwe schooljaar. Vrijwel is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, dus je kunt je hart ophalen bij jouw favoriet.

Cottage Garden roze stationery van Studio Daydream

Persoonlijk ben ik het meest betoverd door – hoe kan het ook anders – de wenskaarten. Uiteraard is de rest ook prachtig, maar mijn hart ligt het meest bij de post. Hoewel ik de stickers ook enorm graag zou gebruiken in mijn journal trouwens. Maar toegegeven: het is allemaal om bij dag te dromen.

Wil jij deze dromerige stationery graag in huis halen? Bestel de Cottage Garden collectie bij Studio Daydream!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven