Cadeautip: Albelli fotokalender voor 2017

Wauw, volgende week is alweer tijd voor kerst! Heb jij nog een (last-minute) cadeau nodig voor jouw familie, vrienden of kennissen? Geen probleem: fotoproducten zijn altijd leuk om te geven. Heb jij bijvoorbeeld al gedacht aan een Albelli fotokalender voor 2017?

Albelli fotokalender 2017

Kattenkalender

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Albelli of ik misschien een fotokalender wilde reviewen voor mijn blog. In eerste instantie zou ik één ontwerpen om te laten zien dat je ook iets anders hiermee kunt doen, maar ik had hier helaas geen tijd voor. Tijdens een gesprek met een familielid bedacht ik me achter dat we in de schoonfamilie precies 12 katten in vier gezinnen hebben. Daarom heb ik iedereen gevraagd om mooie foto’s aan te leveren van de katten! Bij het plaatsen van de katten heb ik rekening gehouden met ieders verjaardag. Op de foto’s zie je overigens alleen onze eigen katten vanwege privacy.

Albelli fotokalender 2017

Fotocadeau

Persoonlijk ben ik niet zo van kalenders. We hebben een verjaardagskalender, maar eigenlijk gebruik ik verder alleen een agenda. Toch vind ik het altijd leuk om een fotocadeau te ontwerpen en te ontvangen! Daarbij kan ik de Albelli fotokalender dit jaar aan mijn schoolfamilie geven als kerstcadeau vanwege alle katten.

Albelli fotokalender 2017

Albelli fotokalender

Bij Albelli zijn verschillende fotokalenders verkrijgbaar. Degene die je op de foto ziet, de jaarkalender op A4 formaat, is er dus maar één van. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen jaarkalenders en verjaardagskalenders. In het online programma kun je vervolgens geheel jouw eigen ontwerp maken met foto’s, maar dus ook met andere afbeeldingen. Ik heb iedere bladzijde hetzelfde gehouden qua ontwerp, maar dit kan ook verschillen. Wat ik misschien nog wel het leukste vond, is dat je zelf gelegenheden kunt toevoegen! Ik heb bijvoorbeeld alle verjaardagen erin gezet. Nu moet ik nog even bedenken waar ik mijn eigen Albelli fotokalender op ga hangen…

Bestel jouw eigen fotokalender met 50% korting bij Albelli tot en met maandag 19 december! Je hebt jouw kerstcadeau dan nog op tijd in huis.

Deze review/DIY bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door Albelli. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven