C-MOI, kaarten en design

C-MOI

Kaarten en design. Twee thema’s die voorop staan bij C-MOI, een webshop voor geboortekaartjes, wenskaarten, menukaarten, visitekaartjes en eigenlijk alles wat je op privé en zakelijk gebied qua kaarten kunt krijgen. In de shop van C-MOI kun je kiezen uit verschillende ontwerpen, maar je kunt ze ook laten maken en zelf ontwerpen. Er zijn normale kaarten verkrijgbaar, maar sinds eind 2011 heeft C-MOI ook iets nieuws: een kaart in de vorm van een CD. Verstuur eens iets anders dan een kaart op papier!

Een kaartje versturen is altijd al bijzonder en persoonlijk, maar een CD maakt het uiteraard nog specialer en unieker: het geeft een unieke touch aan jouw kaart. Op de CD, waar een retro hoes omheen komt te zitten, heb je namelijk ruimte voor persoonlijke foto’s, filmpjes en/of muziek. Wedden dat deze kaart niet zomaar bij het oud vuil wordt gegooid?!

C-MOI2

De CD-kaarten zijn verkrijgbaar als geboortekaartje, maar ook als trouw-, save this date- en bedankkaart. Zorg dat de mensen die jouw kaart ontvangen de geboorte van jouw kind en de meest speciale dag uit jouw/jullie leven niet vergeten. En een persoonlijk bedankje kan uiteraard nooit kwaad.

Wat wordt er aangeleverd bij zo’n speciale kaart van C-MOI? De CD zelf, in de vorm van vinyl, en een hoesje die door C-MOI wordt voorzien van tekst, illustraties en/of foto’s. Dit gebeurt in overleg met de klant en is aan te passen naar eigen wens. De bijbehorende envelop wordt geleverd in kleur naar keuze. De foto’s, filmpjes en/of muziek die op de CD gezet kunnen worden kun je zelf branden, maar wordt tegen een meerprijs ook door C-MOI voor je gedaan.

Naast deze leuke nieuwe mogelijkheid op C-MOI, is de webshop sowieso het bekijken waard als je op zoek bent naar mooie geboortekaartjes als je zwanger bent, bijzondere trouwkaarten als de grote dag van jouw leven er aan zit te komen of als je op het punt staat te verhuizen en je iedereen op de hoogte wilt stellen van je nieuwe adres.

Winactie
Van C-MOI mag ik iets leuks weggeven. Heb jij binnenkort kaarten nodig? Ik mag €50 shoptegoed weggeven namens C-MOI. Geef antwoord op de volgende vraag op het winactieformulier en misschien heb jij binnenkort die voucher in jouw inbox staan: “Wat heeft C-MOI als laatste op de kaart gezet?”

De winactie loopt af op 10 april 2011.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven