C-MOI + HappyFocus = fotokaarten

feb 10, 2013

Eerder schreef ik al over C-MOIC-MOI staat bekend om design en kaarten, maar sinds kort is het ook mogelijk om fotokaarten te bestellen bij het bedrijf. Dit is een samenwerking met HappyFocus: fotoreportages van verschillende gelegenheden en fotokaarten zijn nu als totaalpakket te bestellen. De drempel is hierdoor een stuk lager om verschillende mensen in de schakelen voor één product!

Er zijn verschillende pakketten mogelijk. Zo kun je tijdens je zwangerschaps foto’s laten maken en vervolgens de geboortekaartjes laten maken door C-MOI. Ook is het mogelijk om voor je bruiloft foto’s te laten maken: voordat de dag plaatsvindt voor de trouwkaarten, maar ook op de dag zelf. Daarbij zijn ‘save the date’- en bedankkaarten ook mogelijk. Wil je alleen fotografie tijdens de dag en bedankkaarten? Geen probleem!

Van C-MOI kreeg ik een geboortekaart opgestuurd die in samenwerking met HappyFocus gemaakt kan worden. Persoonlijk was ik erg verrast door het resultaat dat ik op mijn deurmat vond. Nee, dit is geen kaart van mijn eigen kindje, wees maar gerust. Het is een vrij grote kaart, helemaal naar het design van een magazine.

De hele kaart (de voorkant). De gegevens van de geboorte zijn heel leuk verwerkt waardoor het net een magazine lijkt die over, natuurlijk, het baby’tje gaat.

Mooie kleurtjes! Roze, zwart en grijs.

De achterkant, als een echt magazine. Weer een foto die mede mogelijk kan worden door de samenwerking.

De namen, het adres en de telefoonnumers zijn vervaagd, maar ook de achterkant is helemaal in de stijl van een magazine. Dit geeft het woordje ‘Colofon’ aan. En het is in feite ook zo: de ouders hebben het kindje gemaakt!

Op zoek naar een fotograaf en een bedrijf dat kaarten voor je ontwerpt en drukt? Kijk even bij C-MOI, fotokaarten zijn hier geen probleem!

9 Reacties

 1. Ontzettend leuk en origineel, maar wel heel erg LINDA.-achtig. Of kun je ook uit meerdere tijdschriften (bijv. de layout van de Viva oid) kiezen?

  Antwoord
  • Zo heet de kaart ook, zie ik net. Maar ik denk dat er altijd wel mogelijkheden zijn bij het mailen. ^^

  • Hoi Anneke,

   Je kunt uit alle tijdschriften kiezen. Op onze site staat ook een Jan Look a Like.

   Neem gerust contact op voor meer informatie.

   MvG,

   Anne Claire (C-MOI)

 2. Wat gaaf! Echt heel origineel.

  Antwoord
 3. Wat leuk! Ziet er echt heel mooi uit.

  Antwoord
 4. Wat ontzettend orgineel dit. Leuk! :)

  Antwoord
 5. Ow echt heeel leuk!

  Antwoord
 6. Ontzettend bedankt allemaal voor de leuke reacties!

  Groetjes,

  Anne Claire (C-MOI)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *