Bureauordener van Xenos

Xenos bureauordener

Vorige week ging ik shoppen om kiezelstenen, maar in het centrum is het nergens te krijgen… zelfs niet bij de Xenos! Wat is wel tegenkwam, is deze bureauordener. Ik twijfelde een beetje door de grootte, maar nam hem uiteindelijk wel mee. En hij staat super leuk bij m’n bureau en brievenordener!

De bureauordener staat op het kastje van mijn bureau bij de lamp, dus niet op mijn bureau zelf. Hij staat op de plek waar eerst drie aparte potjes stonden en de stiften in een plastic hoesje lagen. Ik vond dit een meer praktische oplossing die minder plek in beslag nam en beter bij mijn werkkamer paste.

Xenos bureauordener 1

Wat zit er allemaal in? Ik begin bij de twee laatjes: in de bovenste zit (nog) niet zoveel, alleen maar een paar gummetjes en een puntenslijper. De meeste accessoires voor bij het bureau liggen in een bureaula (zoals stempels en ponsen bijvoorbeeld). De masking tape heb ik wel verplaatst om alles bij elkaar te hebben, namelijk in het tweede laatje. Ze passen er nét allemaal in, dus dat kwam mooi uit. Ik ben niet een enorme verzamelaar. Alleen als er enkele op zijn, koop ik nieuwe. Ik heb het voordeel van het laatje ontdekt: ik pak het er zomaar bij en ik hoef niet meer heel veel te zoeken!

Xenos bureauordener 2

Aan de ordener zit nog een deel, namelijk vier pennenbakjes naast elkaar. In de eerste zitten stiften (hoewel er ook nog vier bij de potloden in zitten doordat ze er nét niet allemaal in pasten, daardoor twijfelde ik dus aan de grootte in de winkel), in de tweede Stabilo pennen, in de derde potloden en in de vierde wat random dingen. Namelijk wat pennen om mee te schrijven en potloden om mee te tekenen/schetsen. De kleurtjes zijn daar namelijk niet voor!

Xenos bureauordener 3

Verder zit er nog een klein krijtbordje op de voorkant van de pennenbakjes. Ik heb er nu op staan wat er in zit, maar dit kan ik gewoon veranderen. Bijvoorbeeld wat ik moet onthouden of nog moet doen. Erg handig!

1 gedachte over “Bureauordener van Xenos”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven