Hotspot in Wolvega: Buiten de Lijntjes

In de afgelopen twee jaar heb ik enkele hotspots in Friesland uitgelicht: een reden om een keer een tripje naar het noorden te maken! Vandaag heb ik nog een winkel voor je in de aanbieding. Een hotspot in Wolvega: Buiten de Lijntjes. Ze zitten er al een tijdje, maar ik had onlangs pas tijd om er even heen te gaan.

Buiten de Lijntjes

Hotspot in Wolvega

Misschien denk je: huh, waar zit Wolvega dan? Over het algemeen zijn Heerenveen, Sneek en Leeuwarden iets bekender, maar ook Wolvega is dus zeker de waard om even langs te gaan. Het ligt op nog geen kwartier afstand van Heerenveen, dus als je een keer in de buurt bent, zou ik zeker even langs Buiten de Lijntjes gaan. De winkel van Hennie en Jacqueline staat vol met allerlei producten rondom home, living, design en mode.

Buiten de Lijntjes

Buiten de Lijntjes

De hotspot Buiten de Lijntjes zit aan de Hoofdstraat West op nummer 36a. Als je in de straat bent, is het niet te missen: de vlaggetjes met het logo hangen uit! En de etalages zijn ook erg mooi. Ik wilde er een keer heen vanwege alle stationery die ik online had gezien: dat is echt iets waar ik enorm blij van word! Zo kon ik bijvoorbeeld alle items van Traveler’s Notebook ook eens in het echt bekijken. Het ziet er luxe, gezellig en crafty uit! Als ik niet al een bullet journal had, zou ik er zeker mee aan de slag gaan.

Buiten de Lijntjes

Maar… buiten Travelers Notebook is er nog veel meer te bekijken bij de hotspot in Wolvega! Zo staan er enkele rekken met mooie kaarten, bakken met masking tape en displays met verschillende schrijfwaren. Ik vind het echt heerlijk om in zo’n winkeltje rond te kijken! Ik heb zelf ook wat kaartjes en een potlood met een dunne gum meegenomen. Naast stationery zijn er ook items voor in huis te krijgen, zoals servies en woonaccessoires. Een leuke combinatie! Dus als je een keer in de buurt bent op een donderdag, vrijdag of zaterdag: de winkel is open van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Als je niet langs kunt komen: ze hebben ook een webwinkel.

Ben jij al een keer bij Buiten de Lijntjes geweest?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven