Boekentips rondom papier en creativiteit

Boekentips papier creativiteit

Boeken! Naast papier (maar ja, eigenlijk ís het ook papier toch?) en creativiteit is dit zeker ook een passie van mij. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd lekker op bed te kruipen met een lekker leesboek. Maar… er bestaan ook veel leuke creatieve boeken met tutorials en inspiratie. Ik deel er een aantal in dit blog:

Boekentips papier creativiteit 1

Kaarten, ik ben er dol op! Ansichtkaarten trekken mij vooral, maar het is ook leuk om een kaartje te knutselen. In Een kaartje voor jou… staan boordevol projecten om je eigen handgemaakte kaartje te maken. De kaarten kun je ook gebruiken voor snail mail, maar uiteraard kun je hiervoor nog veel meer projecten verzinnen. Het boek snailmail: creatieve post uit de brievenbus staat dan ook voor leuke tips om handgemaakte goodies te maken.

Een kaart voor jou… voor €9,99 en Snailmail voor €9,99 bij Bol.com

Boekentips papier creativiteit 2

Papier! Dit is toch wel de bron van mijn creatieve passie, moet ik eerlijk bekennen. Dit boek kwam ik tegen in de boekhandel. De enige reden waarom ik hem alleen even doorkeek en niet meteen aanschafte, is omdat ik nog genoeg creatieve boeken heb waar ik maar eens wat mee moet gaan doen. Dit boek is heel vrolijk en er staan veel leuke projecten van papier in. 30 om precies te zijn. Allerlaatst heeft het bedrijf A beautiful mess nog een leuk boek in de aanbieding. Ga aan de slag met verven, knutselen en versieren en richt zo een vrolijke en inspiratievolle werkplaats in. Dit doe je met Happy Handmade Home!

Papier voor €15,95 en Happy Handmade Home voor €16,49 bij Bol.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven