Boekenfestijn Utrecht

15 september 2013

Boekenfestijn Utrecht 2013

Toen het Boekenfestijn een tijdje geleden in Leeuwarden was, ben ik plompverloren vergeten om even een kijkje te nemen. Toen ik erachter kwam dat het festijn afgelopen weekend in Utrecht was, op precies de data dat De Utrechtse Fabriek er ook was, besloot ik een kijkje te gaan nemen. Extra boeken voor een kleine prijs kunnen immers nooit kwaad…

Normaal gesproken ga ik naar het Boekenfestijn voor echte leesboeken. Ik besloot dit keer ook naar de hobbyartikelen, zowel qua boeken als materiaal, te gaan kijken. De multimedia zijn we eigenlijk gewoon snel langs gelopen… er stond niet echt iets interessants bij.

Boekenfestijn Utrecht 2013

Jeugdland… ik ging hier kijken in de veronderstelling dat dit ook een deel zou bevatten met Young Adults. Dit bleek tegen te vallen, ik heb hier vrijwel geen leuke boeken gezien. Ook lagen deze voor mijn gevoel niet bij de romans.En de serie, The Hunger Games, die ik zocht, kon ik nergens vinden in het Engels. Erg jammer! Ik heb slechts één boek voor mijn zusje meegenomen omdat zij ook van lezen houdt, uiteraard bij jeugdland weg.

Boekenfestijn Utrecht 2013

Daarna ben ik gaan kijken bij de hobbyboeken. Hier vond ik tot mijn verbazing wel drie verschillende boeken. Voor de zekerheid heb ik ook nog bij de romans en Engelse boeken gekeken, zelfs Robert heeft gezocht naar The Hunger Games, maar helaas… alleen het eerste deel de filmeditie in het Nederlands. Mijn missie is dus ook niet geslaagd. Toen ik klaar was bij alle rijen – ik zag verder ook niet echt interessante leesboeken helaas – ben ik nog even naar het hobbymateriaal gestapt om te kijken of hier nog iets tussen lag.

Boekenfestijn Utrecht 2013

Dit zijn de hobbyboeken die ik heb gehaald. Eén over het tekenen van honden en katten, één over stempelen en één over met de hand schrijven. De laatste twee zal ik sowieso nog wel eens op mijn blog bespreken als ik hieruit heb gewerkt. Daarnaast heb ik dus nog een leesboek voor mijn zusje gehaald, maar ook een stempel van een kattenkopje. Ondanks dit toch een beetje teleurgesteld, op naar het volgende Boekenfestijn!