Blogster bij HobbyHandig! + DIY klok

Op social media verkondigde ik het eind juni (of was het alweer begin juli?) al: ik ben sinds kort blogster bij HobbyHandig! Het tijdschrift heeft hun website vernieuwd en heeft het weblog tevens nieuw leven in geblazen. Samen met nog twee anderen blog ik vanaf nu eens in de zoveel tijd voor HobbyHandig. En in mijn eerste echte blog schrijf ik over een DIY: restyle jouw klok!

DIY restyling neutrale klok

Voor mijn vernieuwde eethoek ging ik aan de slag met een klok die ik had gekocht, maar toch nét niet mooi genoeg vond. De DIY die ik hiervoor deed, leek me leuk om als eerste onderwerp te gebruiken. Hoe ik dit heb gedaan en welke materialen ik hiervoor heb gebruikt, is vanaf nu te lezen op het weblog van HobbyHandig! Vanaf vandaag zal er iedere drie weken op dinsdag een blog online verschijnen van mij op hun weblog.

HobbyHandig

HobbyHandig

Toen ik werd gevraagd door de redactie van HobbyHandig om voor hen te gaan bloggen, moest ik tot mijn schaamte bekennen dat ik het tijdschrift niet echt kende. Natuurlijk had ik er wel eens van gehoord, maar ik had altijd het idee dat het een tijdschrift voor haken, breien en dergelijke was. Misschien soms met knutselwerkjes erbij. Daarom besloot ik eerst maar eens onderzoek te doen voordat ik de e-mail zou beantwoorden!

HobbyHandig

Niets bleek minder waar toen ik HobbyHandig daadwerkelijk in handen kreeg: het is een DIY en lifestyle tijdschrift. Met allerlei tips en DIY voor onder andere handwerk, papier, kinderen en ook wonen. Dat bood perspectief! Voor zo’n tijdschrift wilde ik best bloggen, want hier schrijf ik ook over op Nouk-san (maar dan nét iets meer). En dat ik het tijdschrift dan een jaar lang gratis op de deurmat zou krijgen, vond ik eigenlijk ook niet zo erg! HobbyHandig is namelijk modern en echt een fijn blad voor bloggers zoals ik. Daarom zet ik het nu even voor één keer extra in de spotlight, want ik denk dat jullie het ook wel leuk zouden vinden! Het tijdschrift is zowel online als op papier te lezen, ideaal toch?

HobbyHandig

Abonneer je op de HobbyHandig voor slechts €27,95 per jaar voor het tijdschrift op papier én online!

1 gedachte over “Blogster bij HobbyHandig! + DIY klok”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven