Bibliotheekset van Knock Knock

Personal Library Kit

Heb jij, net als ik, een boekverslaving? Staat je boekenkast helemaal vol? Maar leen je ook wel eens boeken uit? Dan is deze kit echt een aanrader! Je registreert gemakkelijk wanneer en welke boeken je hebt uitgeleend.

Wat kun je dan met de bibliotheekset? Allereerst heb je een kaart die je in een boek kunt stoppen. Op deze kaarten kun je de data stempelen waarop de boeken worden uitgeleend of juist weer moeten worden ingeleverd bij jou. Daarnaast heb je nog andere kaarten voor de gegevens van het boek en de verschillende leners, zodat je zelf weet welke boek en wanneer je hem aan wie hebt uitgeleend. Een potlood, inkt en een stempel is allemaal inbegrepen!

Personal Library Kit 1

Heb ik dit pakket zelf? Nee. Ik heb wel veel boeken, maar ik leen ze bijna nooit uit. Hooguit een enkele aan mijn moeder of beste vriendinnen. Dus ik vind het een beetje onzin, ik schrijf het wel even op in mijn agenda en ik vertrouw op de andere persoon. Als ik mijn boeken niet meer wil, verkoop ik ze. Toch vind ik het wel een leuke kit en het is zeker origineel, dus ik wilde het delen op mijn blog. Papier en stationery, hè?

De bibliotheekset is verkrijgbaar voor $16 bij Knock Knock.

1 gedachte over “Bibliotheekset van Knock Knock”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven