Dieren aan de muur? Kies voor Arty Animals!

Sinds wij in huis bezig zijn, hebben we heel veel van de muur gehaald. Of nee: dat heb ik gedaan! Toen ik bij Robert in trok, hingen er ontzettend veel dingen aan de muur. Van lijsten tot canvassen. Helaas niet allemaal even mooi of passend bij het interieur… hoewel de zoektocht voor een groot canvas bij de trap nog even doorgaat, is de muur in de woonkamer waar de bank tegen aan staat nu wel voorzien! Hoe leuk zijn deze dieren van Arty Animals?

Arty Animals

Arty Animals

De webwinkel Arty Animals is een initiatief van de FotoCadeau-groep. Normaal gesproken drukken zij foto’s die klanten aanleveren op allerlei soorten ondergronden, zoals hout, canvassen en aluminium. Achter de schermen werd al langer gesproken over het zelf aanbieden van afbeeldingen. Arty Animals is hier het eerste project van!

Arty Animals

Dieren aan de muur

Heel leuk zo’n initiatief, maar wat houdt het precies in? Eigenlijk zijn het simpelweg dieren aan de muur! Je hebt keuze tussen veel verschillende dieren in drie categorieën: kleine vriendjes (baby dieren), krasse koppen (hoofden van dieren) en brave beesten (wilde dieren). Jouw favoriete dier zit er vast ook bij! Je kunt alle dieren laten drukken op canvas, hout, aluminium, plexiglas en poster. Ieder materiaal is vervolgens weer in verschillende formaten verkrijgbaar.

Arty Animals

Canvassen

Aangezien ik op zoek was naar leuke canvassen voor aan de muur in onze woonkamer, heb ik hiervoor gekozen. Ik mocht iets uitzoeken voor ongeveer €40. Omdat we graag verschillende dieren wilde, hebben we gekozen voor vier canvassen op het kleinste formaat. Ze pronken nu gezellig naast elkaar! Onze muur is beige, net als de bank, dus de witte achtergrond breekt het wat. Daarbij passen de overige kleuren ook perfect bij de rest van de woonkamer.

Arty Animals

De canvassen zien er verder gewoon goed uit en zijn gemakkelijk op te hangen. Mijn schoonvader dacht eerst dat het illustraties waren, maar het zijn gewoon foto’s. Je ziet alleen dat het erop is gedrukt als je heel goed kijkt. Ik ben er oprecht heel blij mee! Ik houd van dieren en dit was de finishing touch (voorlopig) voor de woonkamer!

Arty Animals

Wil jij ook dieren aan de muur? Ga dan naar de website van Arty Animals! Alles is verkrijgbaar vanaf €9,95.

Deze review bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door CanvasCompany. Lees mijn disclaimer met betrekking tot deze blogposts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven