Ansichtkaart van hout

Houten ansichtkaart

Ansichtkaarten zijn altijd van papier, of misschien meer karton, gemaakt. Weet je waar papier weg komt? Juist… van bomen, dus eigenlijk hout. Dus hoe leuk is het als er een ansichtkaart van hout zou bestaan? Nou, die bestaat! Erop schrijven is niet echt heel mooi, denk ik… maar krassen kan altijd!

Toen ik deze houten kaart tegen kwam in een webwinkel, ik weet niet meer welke helaas, wist ik dat ik hem moest hebben. Alleen maar om te bekijken en een keer proberen! Ik weet nog niet of ik er ook één echt ga versturen, maar het is wel leuk om het een keer te proberen. Dus ging ik aan de slag…

Houten ansichtkaart 1

De voorkant… omdat het een houten ansichtkaart is, staat er niets op de voorkant: dit kun je zelf invullen! Je kunt een illustratie maken, maar ook een quote erop zetten. Ik heb mijn favoriet erop gezet met twee kleine illustraties erbij. Als je die zo kunt noemen in ieder geval. Het is niet helemaal perfect, maar dit was gewoon om te proberen en mijn eerste keer. Dan vind ik het toch redelijk gelukt! Ik heb niet nog één op voorraad, maar dat is misschien voor de toekomst om er ook eens eentje te versturen.

Houten ansichtkaart 2

Op de achterkant… ik vraag me af hoe ik met krassen zo klein een adres op de rechterkant krijg, aangezien deze houten ansichtkaart hetzelfde formaat als een normale ansichtkaart heeft. Ik vond aan elkaar schrijven, zoals je hier boven kunt zien, al vrij moeilijk. Ik heb trouwens in het Engels geschreven omdat de rest van de kaart en de quote ook in het Engels zijn: het leek met het meest logische!

Hoewel het wel leuk is om een keer te proberen, weet ik niet zeker of ik hem snel weer aan zou schaffen. Voor mijn gevoel kun je er niet veel op kwijt en de kaart is niet heel goedkoop. Daarbij moeten er ook meer postzegels op als je hem wilt versturen. Toch is het wel een leuk en origineel product!

De houten ansichtkaart is verkrijgbaar voor €4 per stuk bij Bullsi.

1 gedachte over “Ansichtkaart van hout”

  1. Grappig zijn ze he! Ik heb jaren geleden eens van een restje hout een kaartje gezaagd. De tekst en zelfs het adres heb ik met een graveermachientje geschreven, dit ging prima!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven