Agenda: evenementen mei 2013

15 mei 2013

Agenda: evenementen mei

Eind van deze maand ga ik (samen met mijn moeder en misschien zusje) een bezoekje brengen aan Holy Stitch. Dit is een crafty markt met veel creativiteit. Dit bracht me op het idee om eens in de zoveel tijd, eventueel iedere maand, een aantal leuke creatieve evenementen op een rijtje te zetten op Nouk-san. Bij deze de agenda van mei 2013.

De Utrechtse Fabriek

Een buitenmarkt in het Utrechtse Griftpark waar 53 stands te bezoeken zijn met verschillende merken. Deze worden gepresenteerd door jonge ontwerpers die naam hebben gemaakt en webshops met bijzondere merken. Voor kinderen zijn er activiteiten en er worden bovendien workshops gegeven voor jong en oud. Dit evenement vindt plaats op zondag 19 en maandag 20 mei van 10 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags. De toegang is gratis. 

Lees meer…

Zeldzaam Mooi markt

Tijdens tweede Pinksterdag is er een markt te bezoeken in Schalkhaar bij locatie NUNU. Op dit terrein zullen er deze dag leuke handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit Nederland te bekijken. Diversiteit en kwaliteit staat hierbij voorop. Ook zijn er live muziek, kleine theatervoorstellingen, demonstraties en workshops. Dit evenement vindt plaats op maandag 20 mei van 11 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags. De toegang is gratis.

Lees meer…

Holy Stitch!

Dit is een crafty markt in de Friese hoofdstad. De cellen in de oude gevangenis het Blokhuispoort worden in beslag genomen door creatieve ondernemers. Ga langs in de verschillende cellen en volg workshops. Je kunt ook terecht in het vintage kledingwinkeltje. Voor kinderen is er ook vermaak. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 mei van 11 uur (zaterdag 10 uur) ‘s ochtends tot 18 uur ‘s avonds. De toegang is gratis.

Lees meer…

Swan Market

Dit is de lifestyle markt van Rotterdam, waar een divers creatief aanbod is te vinden. Tijdens het shoppen wordt er live muziek gespeeld en kun je genieten van (h)eerlijke horeca. Voel je welkom in het Museumpark deze dag! Dit evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 12 uur ‘s middags tot 17 uur ‘s middags. De toegang is gratis.

Lees meer…

Sunday Market

Sunday Market is iedere maand te bezoeken in Amsterdam, het is dé maandelijkse Fashion, Art & Designmarkt. De doelstelling van deze markt is om verbindingen te leggen en te bevorderen op het gebied van kunst, cultuur en ondernemerschap. Heerlijk shoppen aan de haven (jachthaven IJburg). Dit evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 12 uur ‘s middags tot 18 uur ‘s avonds. De toegang is gratis.

Lees meer…

De Groote Fair

De zomereditie van De Groote Fair bestaat uit zo’n 50 stands, workshops en horeca voor de hipste hebbedingen. Er is een breed en uniek aanbod tijdens deze dag bij Windkracht 5: reizen, interieur, kunst, kleding, sieraden, papierwaren, geschenken en nog veel meer. Er zijn workshops voor jong en oud, daarbij zijn er gratis activiteiten voor de kinderen. Dit evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 11 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags. De toegang is gratis.

Lees meer…

Hip en Handgemaakt markt

Een feestelijke, creatieve markt in Park Sonsbeek te Arnhem. Veel eigenzinnige, kunstzinnige producten te bekijken in verschillende kraampjes. De ondernemers komen vanuit heel Nederland, maar het accent ligt op Arnhemse creatieven. En genoeg ruimte om heerlijk te picknicken. Dit evenement vindt plaats op zondag 26 mei van 11 uur ‘s ochtends tot 17 uur ‘s middags. De toegang is gratis.

Lees meer…